Elektrische kinderauto

Al jaren zijn wij elektrische kinderauto specialist. Eerst zien, dan geloven? Bezoek de elektrische kinderauto showroom aan de Vang 16 in Halsteren (NB). Hier kan één van onze specialisten u helpen bij het vinden van een juiste elektrische kinderauto. Zoals bijvoorbeeld het vinden van een Mercedes elektrische kinderauto of Jeep elektrische kinderauto. Wilt u langskomen? Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Elektrische kinderauto specialist

Wij hebben elektrische kinderauto's voor kinderen in de leeftijd van één tot zes jaar. In de meeste gevallen wordt er bij een elektrische kinderauto een afstandsbediening geleverd waardoor u de elektrische kinderauto ook zelf kunt besturen mocht uw zoon of dochter daar nog niet aan toe zijn. Zoekt u een elektrische kinderauto? Bekijk dan ons assortiment elektrische kinderauto's!

Elektrische kinderauto met gratis nummerbord

Als u een elektrische kinderauto bij ons besteld, dan kunt u een volledig gratis gepersonaliseerd nummerbord bij uw elektrische kinderauto bestellen. U kunt de gewenste naam invoeren tijdens het bestellen. U vindt het veld waar u de naam in kunt voeren op de product pagina. Voer de naam in voordat u de elektrische kinderauto in uw mandje doet. De nummerbord sticker met de naam erop wordt direct met uw elektrische kinderauto meegeleverd.

Hoe kies je jouw elektrische kinderauto?

Het kiezen van een perfecte elektrische kinderauto voor jouw kind, kan soms lastig zijn. Want waar moet je nou aan denken? Geen zorgen! Hieronder leggen wij uit waar je op kan letten bij het aanschaffen van een elektrische kinderauto.

Plezier in een elektrische kinderauto!

Ten eerste wil je dat je kind zoveel mogelijk plezier beleeft. Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Dus vraag uzelf bij de aanschaf: waar wordt mijn kind ontzettend blij van?

Soort accu van een elektrische kinderauto

Daarnaast moet de elektrische kinderauto ook praktisch bij uw kind passen. Onze elektrische kinderauto’s hebben verschillende accu’s van 6V en 12V. Als je weet dat je kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, dan ben je veel beter af met een elektrische kinderauto die een wat sterkere accu heeft van 12V, zoals een beachbuggy. Het verschil tussen de accu’s ligt namelijk in de mogelijkheid om over een onverharde ondergrond, zoals gras, te kunnnen rijden. Elektrische kinderauto’s met een 6V accu zijn niet geschikt om over onverharde grond te rijden, wat elektrische kinderauto’s met een 12V accu wel kunnen. 

De looks van een elektrische kinderauto

Een andere factor waar u over na kan denken is natuurlijk hoe de elektrische kinderauto eruit ziet! Dan kunt u kijken naar de kleur van de elektrische kinderauto. Maar ook als u uw eigen auto die u al heeft, wilt matchen met een elektrische kinderauto (zoals een Mercedes kinderauto, Audi kinderauto of een Bentley kinderauto), dan staan ​​wij voor u klaar. We verkopen niet alleen de meest populaire merken. We verkopen ook een grote selectie van de verschillende beschikbare modellen in verschillende kleuren!

Voordelen van een elektrische kinderauto voor uw kind

Er zijn verschillende voordelen van een elektrische kinderauto voor uw kind waar u misschien nooit over heeft nagedacht. Zo draagt het rijden in een elektrische kinderauto bij aan het ontwikkelen van een gevoel van richting, het beheersen van snelheid en het vergroten van reflexen!

Koop een elektrische kinderauto

Bent u ondertussen ontzettend nieuwsgierig geworden en wilt u meer zien? Bekijk onze youtubepagina voor leuke videos over diverse elektrische kinderauto's in ons assortiment!