Elektrische kinderauto

Eerst zien, dan geloven? Bezoek de elektrische kinderauto showroom aan de Vang 16 in Halsteren (NB). Één van onze specialisten helpt u graag bij het vinden van het juiste elektrische kinderauto. Zoals bijvoorbeeld het vinden van een Mercedes elektrische kinderauto. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00! Wij zijn al jaren de specialist op gebied van elektrische kinderauto's

Elektrische auto voor kind specialist

Wij hebben elektrische kinderauto's voor kinderen in de leeftijd van één tot zes jaar. In de meeste gevallen wordt er bij een elektrische kinderauto een afstandsbediening geleverd waardoor u de elektrische kinderauto ook zelf kunt besturen mocht uw zoon of dochter daar nog niet aan toe zijn. Zoekt u een elektrische kinderauto? Bekijk dan ons assortiment elektrische kinderauto's!

Elektrische auto kind met gratis nummerbord

Als u een elektrische auto kind bij ons besteld, dan kunt u een volledig gratis gepersonaliseerd nummerbord bij uw kinderauto bestellen. U kunt de gewenste naam invoeren tijdens het bestellen. U vindt het veld waar u de naam in kunt voeren op de product pagina. Voer de naam in voordat u de elektrische kinderauto in uw mandje doet. De nummerbord sticker met de naam erop wordt direct met uw elektrische kinderauto meegeleverd.

Hoe kies je jouw elektrische auto kind

Ten eerste wil je dat je kind zoveel mogelijk plezier beleeft. Dat is een gegeven toch? Daarnaast moet de elektrische kinderauto echt praktisch zijn. Als je weet dat je kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, dan ben je veel beter af met een elektrische kinderauto die een wat sterkere accu heeft zoals een beachbuggy. Als je echter uw eigen auto die u al bezit, wilt matchen met een elektrische kinderauto (zoals een Mercedes kinderauto, Audi kinderauto of een Bentley kinderauto), dan staan ​​wij voor jou klaar. We verkopen niet alleen de meest populaire merken. We verkopen ook een grote selectie van de verschillende beschikbare modellen. Er zijn verschillende voordelen die je misschien nooit had gedacht, zoals het ontwikkelen van een gevoel van richting, het beheersen van snelheid en het vergroten van hun reflexen. En dat alleen maar door hun in een elektrische kinderauto te laten rijden! Meer zien? Bekijk onze youtubepagina voor leuke videos over diverse elektrische kinderauto's in ons assortiment.