Elektrische kinderauto

 

 

per pagina

Producten 145-145 van 145

  1. Mercedes elektrische kinderauto GTR zwart Alle producten Autovoorkinderen
    Mercedes elektrische kinderauto GTR zwart
    € 164,00

    Dit artikel is tijdelijk uitverkocht

    Niet op voorraad
per pagina

Producten 145-145 van 145

Elektrische kinderauto specialist 

Ons ruime assortiment bestaat uit elektrische kinderauto's voor kinderen in de leeftijd van één tot en met zes jaar. Heeft u de perfecte elektrische kinderauto gevonden? Dan ontvangt u van ons gratis een gepersonaliseerd nummerbord bij uw bestelling.

U kunt tijdens het bestellen de gewenste naam voor op het nummerbord invullen. Let er wel op dat u de naam invult voordat u de elektrische kinderauto in uw mandje doet. Het nummerbord, in de vorm van een sticker, wordt gelijk met uw elektrische kinderauto geleverd.

Wat is belangrijk bij de keuze voor een kinderauto op accu?

Het kiezen van de juiste elektrische kinderauto voor uw kind kan soms lastig zijn. Om u te helpen met het maken van de juiste keuze, leggen wij hieronder uit waar u op kunt letten bij het aanschaffen van een elektrische kinderauto.

Ten eerste is het natuurlijk van belang dat uw kind zoveel mogelijk plezier beleeft. De beste tip die wij kunnen geven is dan ook om uzelf de vraag te stellen: waar wordt mijn kind ontzettend blij van?

Daarnaast zijn de afwerking, accessoires en het gebruiksgemak ook belangrijke factoren voor de keuze van een elektrische kinderauto. De afwerking van de auto en de accessoires die in de auto zitten, maken de kinderauto realistischer natuurlijk helemaal af. Bijna alle auto’s zijn dan ook voorzien van een verlichting, claxon en een spiegel. Bovendien is het belangrijk om een auto voor de juiste leeftijdsklasse aan te schaffen en na te gaan of een afstandsbediening een vereiste is.

Kinderauto: accu 6V of 12V? 

Naast de afwerking en accessoires kunt u kiezen voor auto’s met verschillende accu’s.
Onze elektrische kinderauto’s hebben verschillende accu’s van 6V en 12V. Als uw kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat rijden dan kunt u het beste kiezen voor een elektrische kinderauto met een sterkere accu van 12V, zoals een kinderquad of buggy.

Het verschil tussen 6V en 12 V accu’s zit namelijk in de mogelijkheid om over een onverharde ondergrond, zoals gras, te kunnen rijden. Elektrische kinderauto’s met een 6V accu zijn niet geschikt om over onverharde grond te rijden, wat elektrische kinderauto’s met een 12V accu wel kunnen.

Voordelen van een elektrische auto voor kinderen

Naast oneindig veel plezier, zijn er nog andere voordelen van een elektrische kinderauto. Kinderauto’s zijn namelijk speelgoed waarmee kinderen hun omgeving beter kunnen leren kennen en spelenderwijs verschillende vaardigheden kunnen ontwikkelen. Zo draagt het rijden in een elektrische kinderauto bij aan het ontwikkelen van een goed richtingsgevoel, het beheersen van snelheid en het vergroten van reflexen!

Elektrische kinderauto met afstandsbediening 

In de meeste gevallen wordt er bij de elektrische kinderauto een afstandsbediening meegeleverd, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om in te grijpen. De afstandsbediening maakt het namelijk mogelijk dat u de auto ook zelf kunt besturen, mocht dit nodig zijn. Daarnaast bieden de meeste afstandsbedieningen de mogelijkheid om de snelheid te bepalen. Al jaren zijn wij elektrische kinderauto specialist. Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende merken kinderauto’s, zoals Jeeps, Audi’s en Mercedes elektrische kinderauto’s.