Alle kindermotors/scooters

Een kindermotor of kinderscooter is vaak het eerste accu-speelgoed dat kinderen krijgen. Met deze meestal kleine accu-voertuigen kunnen kinderen ook goed in de woonkamer spelen. Dit geldt alleen voor 6V-modellen. De 12V kindervoertuigen zijn veel sneller en krachtiger en adviseren we alleen buitenshuis te gebruiken. De leeftijd waarop kinderen met deze voertuigen kunnen rijden varieert meestal van ongeveer 1-4 jaar voor de kleine voertuigen en 2-6 jaar voor de snellere en grotere voertuigen. Het besturen is iets wat kinderen moeten leren, dus het wordt aanbevolen om kinderen altijd onder ouderlijk toezicht te laten spelen.

per pagina

36 producten

per pagina

36 producten

Elektrische kindermotoren

Onze collectie elektrische kindermotoren omvat verschillende modellen en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij de persoonlijkheid van uw kind. Of het nu gaat om een sportieve racemotor, een stoere chopper of zelfs een elegante scooter, er is een elektrische kindermotor beschikbaar voor elke voorkeur.

Deze kindermotoren bieden niet alleen plezier en opwinding, maar stimuleren ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden en de verbeelding van uw kinderen terwijl ze de wereld verkennen op hun eigen motorfiets.

Waar wacht u nog op? Geef uw kinderen het cadeau van avontuur en vrijheid met een elektrische kindermotor. Bekijk onze collectie vandaag nog en zie hoe hun ogen stralen van opwinding wanneer ze plaatsnemen op hun eigen stoere motor!