Kinderfietsen

Een fiets, wie is er niet mee op gegroeid? Dat een kind leert fietsen hoort is in Nederland een belangrijk deel van de opvoeding. Het is dan ook van belang dat uw kind op een passende kinderfiets leert fietsen. Een kinderfiets moet aan zeker twee eisen voldoen, namelijk veilig zijn en tegen een stootje kunnen. Ons ruime assortiment fietsen bestaat uit driewielers, kinderfietsen met zijwieltjes en fietsen zonder zijwieltjes die allemaal aan deze twee eisen voldoen. Op zoek naar ander rijdend speelgoed? Bekijk hier ons gehele assortiment.

per pagina

Producten 1-36 van 269

per pagina

Producten 1-36 van 269

Kinderfiets 16 inch, 12 inch of 14 inch?

Kinderen groeien snel, waardoor het lastig kan zijn om de juiste maat kinderfiets te kiezen. Aangezien het voor het fietsgenot en de juiste groei van het lichaam van belang is om een passende maat fiets te kiezen, helpen wij u graag bij deze keuze.

De vuistregel bij het kiezen van de juiste maat kinderfiets is om rekening te houden met de lengte van uw kind:

12 inch = 85 – 100 cm
14 inch = 95 – 105 cm
16 inch = 100 – 115 cm
18 inch = 110 – 120 cm
20 inch = 115 – 125 cm
22 inch = 125 – 135 cm
24 inch = 130 – 145 cm
26 inch = 140 – 160 cm

Mocht u meer informatie willen over de maat fiets die uw kind nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Peuterfiets met en zonder duwstang

Naast ons ruime assortiment elektrische kinderauto’s en loopauto’s, hebben wij ook een ruim aanbod kinderfietsen. Zo hebben we kinderfietsen met duwstang voor de allerkleinsten. Voor zowel jongens als meisjes is er voldoende keuze. De kinderfietsen met duwstang ideaal voor kinderen die te jong zijn om zelf te kunnen fietsen. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod loopfietsen, fietsen met én zonder zijwieltjes en fietsen voor kinderen tot 12 jaar.

De mooiste jongensfiets en meisjesfiets vindt u bij Auto voor Kinderen

De leukste kinderfietsen vindt u bij Auto voor Kinderen. Wij bieden de gelegenheid om voor een scherpe prijs een supergave kinderfiets voor uw kind te bestellen. Uiteraard bieden wij de beste kwaliteit, want wij weten hoe belangrijk het is om op een goede fiets te fietsen. Elke fiets wordt, indien de klant hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat uw kind meteen kan gaan fietsen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.