Kinderfietsen

Een kind leren fietsen hoort hier in Nederland nu eenmaal gewoon bij de opvoeding. Daarom is een kinderfiets is een belangrijk product voor jullie kind. Een kinderfiets moet aan veel eisen voldoen: hij moet veilig zijn en tegen een stootje kunnen. Bekijk hier ons assortiment kinderfietsen!

per pagina

Producten 1-24 van 26

  1. Falk Quad Piraat rood prijstechnisch autovoorkinderen
    Falk Quad Piraat - Rood
    € 104,95 € 86,74
     Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

Producten 1-24 van 26

De leukste kinderfietsen online

De leukste kinderfietsen vind je bij Autovoorkinderen.nl Wij bieden de gelegenheid om voor een scherpe prijs een supergave kinderfiets voor je kind te bestellen. Uiteraard van de beste kwaliteit, want wij weten hoe belangrijk het is om je kind op een kwalitatief goede kinderfiets te laten fietsen. Wil je weten welke maat kinderfiets je nodig hebt? Neem dan contact met ons opElke fiets wordt, indien de klant hiervoor kiest, rijklaar afgemonteerd, zodat je er meteen op uit kan. Zo profiteer je online en in de winkel van de allerbeste service.  In de categorie kinderfietsen en loopfietsen kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor: qtech loopfiets zwart.