Audi kinderauto's

Ontdek de sensatie van rijden in stijl met onze Audi kinderauto's! Deze indrukwekkende miniatuurversies van iconische Audi-modellen bieden jonge avonturiers de mogelijkheid om de wereld te verkennen in hun eigen coole en veilige voertuig. Onze Audi kinderauto's zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een realistische rijervaring voor kinderen. Met functies zoals LED-verlichting, geluidseffecten, MP3-aansluitingen en zelfs afstandsbedieningsopties voor ouders, kunnen kinderen urenlang plezier beleven terwijl ze hun rijvaardigheden ontwikkelen.

per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Elektrische kinderauto: Audi

In onze webshop vindt u diverse elektrische kinderauto's met een licentie van het merk Audi, waaronder het nieuwste model Audi e-tron elektrische kinderauto. Deze stoere jeep is door de vele overeenkomende details niet te onderscheiden van het originele model. Zo hebben onder andere het ontwerp van de velgen, de werkende koplampen en het verlichte dashboard precies dezelfde kenmerken als de echte Audi e-tron. Is uw kind meer een fan van sportievere auto's? Kies dan voor een snelle sportauto zoals de Audi R8 Spyder elektrische kinderauto.

Alle elektrische Audi kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en een afstandsbediening. De afstandsbediening maakt het namelijk mogelijk dat u op elk moment kunt ingrijpen en de auto zelf kunt besturen, mocht dat nodig zijn.