Audi kinderauto's

Iedereen weet dat Audi staat voor kwaliteit & stijl. Audi is een van de bekendste automerken. Misschien heeft u een Audi en wilt u dat uw kind of kleinkind ook in een elektrische Audi kinderauto rijdt? Misschien bent u er nog niet helemaal aan toe om uw eigen Audi te bezitten, maar zou u het geweldig vinden als de kinderen een Audi elektrische kinderauto hebben om keer op keer te genieten met broers en zussen? Hoe dan ook, u vindt hier al onze Audi elektrische kinderauto’s. Bekijk hier ons assortiment Audi elektrische kinderauto's

per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Audi elektrische kinderauto

In onze webshop vindt u diverse elektrische kinderauto's met licentie van Audi waaronder het nieuwste model Audi Q7 elektrische kinderauto. Deze stoere jeep is voorzien van veel overeenkomende details zoals het design van de velgen, echt werkende koplampen en een verlicht dashboard. Liever iets sportiever? Wij hebben ook een snelle sportauto zoals de Audi R8 elektrische kinderauto cabrio.

Audi elektrische kinderauto

Een Audi elektrische kinderauto wordt geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de Audi elektrische kinderauto te spelen!