Audi kinderauto's

Bij Auto voor Kinderen hebben we een breed assortiment aan elektrische kinderauto's. Zo kan uw kind in een elektrische kinderauto rijden gelijk aan uw eigen auto. Audi is één van de bekendste automerken en staat voor kwaliteit en stijl. Heeft u zelf een Audi en wilt u dat uw kind of kleinkind ook in een elektrische Audi kinderauto rijdt? Of bent u er nog niet helemaal aan toe om uw eigen Audi te bezitten, maar zou u het geweldig vinden als de kinderen een elektrische kinderauto van Audi hebben om keer op keer te genieten samen met broers en zussen? Hoe dan ook, voor elk kind is er een passende elektrische kinderauto van Audi.

per pagina

12 producten

per pagina

12 producten

Elektrische kinderauto: Audi

In onze webshop vindt u diverse elektrische kinderauto's met licentie van het merk Audi, waaronder het nieuwste model Audi Q7 elektrische kinderauto. Deze stoere jeep is door de vele overeenkomende details niet te onderscheiden van de originele variant. Zo hebben onder andere het design van de velgen, de werkende koplampen en het verlichte dashboard exact hetzelfde design als de echte Audi Q7. Is uw kind een groter fan van sportievere auto’s? Ga dan voor een snelle sportauto zoals de Audi R8 elektrische kinderauto cabrio.

Alle elektrische Audi kinderauto’s worden geleverd met veiligheidsgordels en afstandsbediening. De afstandsbediening maakt het namelijk mogelijk dat u op elk moment kunt ingrijpen en de auto zelf kunt besturen, mocht dit nodig zijn.

De beste Audi elektrische kinderauto bij Auto voor Kinderen

Bent u er al over uit welke elektrische Audi kinderauto het best past bij uw kind? Bestel dan vandaag uw favoriete exemplaar en u kunt morgen al uw kind verrassen! Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.