Ford kinderauto's

Bij Auto voor Kinderen hebben we een enorm scala aan elektrische kinderauto's van bekende merken, waaronder enkele van 's werelds meest gave sportwagens. Dit zijn onder meer Bentley en Lamborghini. Daarnaast hebben we ook een breed aanbod elektrische kinderauto’s van merken waar mensen dagelijks in rijden, zoals onze fantastische selectie elektrische kinderauto's van Ford. Deze auto’s zijn voorzien van een licentie en verkrijgbaar in verschillende maten en vermogensopties. Zo hebben we een fantastische elektrische kinderauto Ford Ranger 2-zits en voor de kleinere kindjes mooie Ford loopauto's. Alle elektrische kinderauto's van Ford zijn voorzien van officiële badges en kenmerken.

per pagina

11 producten

  1. Kijana politie elektrische kinderauto Ford GT
    Kijana politie elektrische kinderauto Ford GT
    Speciale Price € 179,00 € 147,93 Normale Price € 180,00
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

11 producten

De ideale elektrische kinderauto: Ford 

Ford is een van de bekendste merken op het gebied van extra grote elektrische kinderauto's. De modellen van Ford zijn in tegenstelling tot andere merken geschikt voor 2 kinderen, zoals de Ford Ranger. Bijna alle nieuwe Ford Rangers elektrische kinderauto's hebben een ingebouwd videoscherm met touchscreen. Bovendien worden de Ford kinderauto’s geleverd met een afstandsbediening en zijn deze elektrische auto’s voorzien van een ‘’soft start’’ systeem. Dankzij dit startsysteem vertrekt de auto niet gelijk op volle snelheid, maar wordt de snelheid geleidelijk opgebouwd. Met de afstandsbediening kunt u de snelheid instellen en kunt u zelf de auto handmatig kunt besturen.

De mooiste Ford Ranger elektrische kinderauto bij Auto voor Kinderen

Bent u er al over uit welke elektrische Ford kinderauto het best past bij uw kind? Bestel dan vandaag uw favoriete exemplaar en u kunt morgen al uw kind verrassen! Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.