Ford kinderauto's

Bij Autovoorkinderen.nl hebben we een enorm scala aan elektrische kinderauto's van bekende merken, waaronder enkele van 's werelds meest gave sportwagens. Dit zijn onder meer Ferrari, Bentley, Lamborghini om er maar een paar te noemen. Maar we houden ook van de elektrische kinderauto's waar mensen dagelijks in rijden. Autovoorkinderen.nl heeft een fantastische selectie van gelicentieerde elektrische kinderauto's van Ford in verschillende maten en vermogensopties. Zo hebben we een fantastische elektrische kinderauto Ford Ranger 2-zits versies. Ook hebben we voor de kleinere kindjes mooie Ford loopauto's. Al onze elektrische kinderauto's van Ford zijn voorzien van officiële badges en kenmerken. 

per pagina

11 producten

  1. Ford Ranger elektrische kinderauto wit
    Ford Ranger elektrische kinderauto wit
    Speciale Price € 289,00 € 238,84 Normale Price € 299,00
     Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis! Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

11 producten

Ford elektrische kinderauto

Ford is een van de merken op het gebied van extra grote elektrische kinderauto's. De modellen van Ford zijn in tegenstelling tot andere merken vaker geschikt voor 2 kinderen zoals het geval is bij de Ford Ranger die ook nog eens verkrijgbaar is in meerdere kleuren waaronder zwarte Ford Ranger en een witte Ford Ranger. Tevens is Ford één van de merken die een splinternieuw model kinderauto op de markt heeft gebracht met een wel hele gave optie! Bijna alle nieuwe Ford Rangers elektrische kinderauto's hebben namelijk een ingebouwd video scherm met touch functie.

Ford elektrische kinderauto

Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de Ford elektrische kinderauto te spelen!