Ford kinderauto's

Bij Autovoorkinderen.nl hebben we een enorm scala aan bekende merken, waaronder enkele van 's werelds meest exotische sportwagens. Dit zijn onder meer Ferrari, Bentley, Lamborghini om er maar een paar te noemen. Maar we houden ook van de elektrische kinderauto's waar mensen dagelijks in rijden. Autovoorkinderen.nl heeft een fantastische selectie van gelicentieerde Ford elektrische kinderauto's in verschillende maten en vermogensopties. We hebben ook fantastische elektrische kinderauto Ford Ranger 2-zits versies. Al onze Ford elektrische kinderauto's zijn voorzien van officiële badges en kenmerken. 

per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Ford elektrische kinderauto

Ford is een van de merken op het gebied van extra grote elektrische kinderauto's. De modellen van Ford zijn in tegenstelling tot andere merken vaker geschikt voor 2 kinderen zoals het geval is bij de Ford Ranger die ook nog eens verkrijgbaar is in meerdere kleuren waaronder zwarte Ford Ranger en een witte Ford Ranger. Tevens is Ford één van de merken die een splinternieuw model kinderauto op de markt heeft gebracht met een wel hele gave optie! Bijna alle nieuwe Ford Rangers elektrische kinderauto's hebben namelijk een ingebouwd video scherm met touch functie.

Ford elektrische kinderauto

Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de Ford elektrische kinderauto te spelen!