CHRISTMAS DEALS

BMW kinderauto's

Iedereen weet dat het merk BMW voor kwaliteit staat. Niet voor niets is BMW is een van de bekendste en meest gewilde automerken ter wereld. Bent u de trotse eigenaar van een BMW en wilt u dat de kleine dit geweldige gevoel ook ervaart? Of heeft u de kans nog niet gekregen om uw eigen BMW in bezit te hebben, maar wilt u wel dat de kinderen een BMW kunnen rijden? Bekijk dan snel ons assortiment BMW elektrische kinderauto’s.

per pagina

17 producten

per pagina

17 producten

Elektrische kinderauto: BMW

Wij bieden een ruim assortiment elektrische BMW kinderauto’s, zodat er voor elk kind een passende BMW kinderauto is. De elektrische kinderauto’s van BMW zijn voorzien van alle hedendaagse veiligheidseisen, zoals een gordel en een "soft start" systeem. Dankzij dit startsysteem vertrekt de auto niet gelijk op volle snelheid, maar wordt de snelheid geleidelijk opgebouwd. Daarnaast wordt bij alle BMW elektrische kinderauto's een afstandsbediening geleverd, waardoor u zelf de auto handmatig kunt besturen. Bent u toch op zoek naar een ander merk elektrische kinderauto’s? Bekijk dan alle elektrische kinderauto’s.

Een BMW X6 kinderauto 

Eén van de populairste modellen BMW’s is de X6. Deze auto is niet alleen voorzien van luxe leren stoelbekleding, maar ook echt te openen deuren. Daarnaast is de BMW X6 elektrische kinderauto aan de buitenkant afgewerkt met hoogwaardig metallic lak. Dankzij het gaspedaal en stuurwiel kan uw kind gemakkelijk rijden en door de meegeleverde afstandsbediening kunt u de auto ook handmatig besturen. De BMW X6 kinderauto is niet alleen een veilige elektrische auto, maar bevat ook alle nodige gadgets om de rijveraring en beleving nóg leuker te maken.