Bentley kinderauto's

Bentley is een van de meest geliefde Britse merken en autofabrikanten. Nu kan uw kind zijn eigen bezit krijgen met ons assortiment gelicentieerde Bentley elektrische kinderauto's met officiële styling van het merk van luxe autofabrikanten. Deze officiële Bentley kinderauto's op accu worden compleet geleverd met realistische badges, lichtmetalen velgen en het nieuwste op het gebied van rittechnologie voor kinderenauto's, waaronder mp3-luidsprekersystemen, werkende verlichting en geluiden en afstandsbedieningen voor ouders. Bestel voor uw kinderen een witte Bentley Continental elektrische kinderauto of een zwarte Bentley Continental!

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Bentley elektrische kinderauto

Bentley is een van de meest geliefde merken en autofabrikant van Groot-Brittannië. Nu kan uw kind zijn of haar eigen Bentley bezitten met ons assortiment van gelicentieerde Bentley elektrische kinderauto's voor kinderen met officiële styling van het luxe automerk. Deze officiële Bentley elektrische kinderauto's worden compleet geleverd met realistische badges, lichtmetalen velgen en de nieuwste Bentley elektrische kinderauto technologie, waaronder mp3-luidsprekersystemen, werkende verlichting en geluiden en ouderlijke afstandsbedieningen. 

Bentley elektrische kinderauto

Een elektrische Bentley kinderauto wordt geleverd met veiligheidsgordels en een ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Wat we het leukst vinden aan deze Bentley elektrische kinderauto is het feit dat ze veilig zijn en dat uw kinderen zich kunnen vermaken zonder dat ze te ver afdwalen. Er zijn verschillende voordelen die u misschien nooit had gedacht, zoals uw kinderen die een gevoel van richting ontwikkelen, snelheid beheren en hun reflexen vergroten. En dat alleen maar door het laten rijden in een elektrische kinderauto!