Alle kinderauto's

Al jaren zijn wij elektrische kinderauto specialist. Eerst zien, dan geloven? Bezoek de elektrische kinderauto showroom aan de Vang 16 in Halsteren (NB), zodat één van onze specialisten u kan helpen bij het vinden van de juiste elektrische kinderauto. Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende merken kinderauto’s, zoals Jeeps, Audi’s en Mercedes elektrische kinderauto’s.

Onze showroom is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

per pagina

Producten 1-36 van 175

per pagina

Producten 1-36 van 175

Accessoires

Bij Autovoorkinderen.nl verkopen wij diverse licentie kinderauto's. De auto's worden allemaal geleverd inclusief een accu en 230v oplader. Bij de meeste accuauto's wordt ook nog een afstandsbediening geleverd waardoor u de auto's op accu ook zelf kunt besturen. Een afstandsbediening is ideaal als uw kind er nog niet aan toe is om de accuauto zelf te besturen. Van een stoere jeep tot een flitsende sportauto, wij hebben het en vaak ook nog in verschillende kleuren!

We willen dat uw kinderen veilig zijn!

Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de auto te spelen.