Alle kinderauto's

Bij Autovoorkinderen.nl vind je alle bekende automerken! Van Fiat tot Ford en van Bentley tot Mercedes, wij hebben genoeg elektrische kinderauto's van allerlei verschillende merken. Bij ons koopt u snel een elektrische kinderauto voor uw kind, die exact lijkt op uw eigen auto. Bekijk bijvoorbeeld eens een van onze Mercedes elektrische kinderauto's of onze Audi elektrische kinderauto's. Wacht niet langer en bekijk de accuauto's op onze webshop, stop er een in uw mandje en verzeker uw kind van veel speelplezier!

per pagina

Producten 1-36 van 173

per pagina

Producten 1-36 van 173

Accessoires

Bij Autovoorkinderen.nl verkopen wij diverse licentie kinderauto's. De auto's worden allemaal geleverd inclusief een accu en 230v oplader. Bij de meeste accuauto's wordt ook nog een afstandsbediening geleverd waardoor u de auto's op accu ook zelf kunt besturen. Een afstandsbediening is ideaal als uw kind er nog niet aan toe is om de accuauto zelf te besturen. Van een stoere jeep tot een flitsende sportauto, wij hebben het en vaak ook nog in verschillende kleuren!

We willen dat uw kinderen veilig zijn!

Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de auto te spelen.