CHRISTMAS DEALS

Alle kinderauto's

Onze elektrische kinderauto's zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat u zeker iets kunt vinden dat perfect past bij de persoonlijkheid van uw kind. Of het nu gaat om een stoere sportwagen, een luxe Mercedes-Benz of een schattige mini-SUV, er is voor elk wat wils. Bovendien zijn onze elektrische kinderauto's veilig en duurzaam, met extra functies zoals 5-punts gordels en sterke accu's voor langdurig speelplezier. Ze zijn ook eenvoudig te monteren, zodat uw kind snel de weg op kan.

 

per pagina

Producten 1-36 van 119

per pagina

Producten 1-36 van 119

Accessoires

Al jaren zijn wij elektrische kinderauto specialist. Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende merken kinderauto’s, zoals Jeeps, Audi’s en Mercedes elektrische kinderauto’s.

Bij Berghofftoys verkopen wij diverse licentie kinderauto's. De auto's worden allemaal geleverd inclusief een accu en 230v oplader. Bij de meeste accuauto's wordt ook nog een afstandsbediening geleverd waardoor u de auto's op accu ook zelf kunt besturen. Een afstandsbediening is ideaal als uw kind er nog niet aan toe is om de accuauto zelf te besturen. Van een stoere jeep tot een flitsende sportauto, wij hebben het en vaak ook nog in verschillende kleuren!

We willen dat uw kinderen veilig zijn!

Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de auto te spelen.