Kijana kinderauto's

De leukste manier om het richtingsgevoel, de snelheidsbeheersing en de reflexen van uw kind te stimuleren, is met een elektrische kinderauto. Voor avontuurlijke kinderen moet een elektrische kinderauto niet alleen veilig zijn, maar ook praktisch. De stoere kinderauto’s of kinderquads van Kijana zijn dan ideaal. De Kijana auto’s zijn namelijk geschikt om hobbelig en grasachtig terrein te trotseren. Voor de allerkleinsten hebben wij de Kijana loopauto's. Bent u op zoek naar een sportievere elektrische kinderauto? Kijk dan ook een bij onze Mercedes elektrische kinderauto’s.

per pagina

Producten 1-36 van 42

 1. Kijana politie elektrische kinderauto Ford GT
  Kijana politie elektrische kinderauto Ford GT
  Speciale Price € 179,00 € 147,93 Normale Price € 180,00
  <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
 2. Kijana elektrische kiepwagen
  Kijana elektrische kiepwagen
  Speciale Price € 169,00 € 139,67 Normale Price € 199,00
  <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

Producten 1-36 van 42

Elektrische kinderauto: politie, brandweer of tractor

In onze webshop vindt u een breed assortiment elektrische kinderauto’s van ons eigen merk Kijana. Naast de alledaagse modellen hebben wij ook bijzondere kinderauto’s in ons assortiment zitten, zoals brandweerwagens, politieauto’s, tractors en zelfs graafmachines. De politie kinderauto’s rijden zowel vooruit als achteruit en zijn voorzien van een echt werkende sirene. Zo kan uw kind zich als een echte agent voortbewegen! Alle Kijana kinderauto’s worden geleverd met veiligheidsgordels en een afstandsbediening, zodat u de auto ook handmatig kunt besturen.

De accu’s van onze Kijana elektrische kinderauto’s zijn gemaakt op basis van ervaring, waardoor er geen gebruik gemaakt wordt van goedkope accu’s die snel vervangen moeten worden. Met een Kijana kinderauto wordt er een extra sterke accu meegeleverd, waardoor de auto wordt voorzien van meer kracht en langer meegaat.

De beste Kijana kinderauto met afstandsbediening

Een Kijana elektrische kinderauto zorgt niet alleen voor oneindig veel plezier, maar is ook nog eens betaalbaar! Deze auto’s hebben namelijk dezelfde kwaliteit als de auto’s van de ‘’grotere merken’’, maar geen verplichte merklicentie. Daardoor zijn de Kijana kinderauto’s vaak een stuk goedkoper dan andere merken.

Weet u al met welke elektrische Kijana kinderauto uw kind het meeste plezier gaat beleven? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en verras uw kind morgen al met een nieuwe auto! Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.