Kijana kinderauto's

Ten eerste wilt u dat uw kind zoveel mogelijk plezier beleeft. Dat is een gegeven toch? Daarnaast moet de elektrische kinderauto echt praktisch zijn. Als u weet dat uw kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, dan bent u veel beter af met een van onze Kijana buggy's of Kijana elektrische quads. Als u echter de auto die u al bezit, wilt matchen met dit nieuwe speelgoed (zoals de Mercedes, Audi of Bentley), dan staan ​​wij voor u klaar. Neemt u op onze Kijana elektrische kinderauto's pagina gerust een kijkje!

per pagina

24 producten

per pagina

24 producten

Kijana elektrische kinderauto

In onze webshop vindt u diverse elektrische kinderauto's van ons eigen merk Kijana waaronder een stoere brandweerauto voor kinderen of een politiemotor voor kinderen. De elektrische kinderauto's zijn van dezelfde kwaliteit van de "grotere" merken zoals Mercedes of BMW. Ze zijn soms nog iets goedkoper omdat er geen licentie aangeschaft moeten worden. Zoals bij onze Kijana Jeep elektrische kinderauto roze 2-zits!

Kijana elektrische kinderauto

Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de Kijana elektrische kinderauto te spelen.