Gratis verzending voor order boven €99,-

Elektrische kindermotor

Onze collectie elektrische kindermotoren omvat verschillende modellen en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij de persoonlijkheid van uw kind. Of het nu gaat om een sportieve racemotor, een chopper met een stoere uitstraling of zelfs een elegante scooter, er is een elektrische kindermotor beschikbaar voor elke smaak.

Deze kindermotoren bieden niet alleen plezier en opwinding, maar helpen ook bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en stimuleren de verbeelding van uw kinderen terwijl ze de open weg verkennen.

per pagina

Producten 1-36 van 46

per pagina

Producten 1-36 van 46

Dé elektrische kindermotor en kinderscooter specialist 

Berghofftoys beschikt over een breed assortiment met diverse modellen elektrische kindermotors en kinderscooters. De kinderscooters en elektrische kindermotors zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 tot ongeveer 6 jaar. Alle varianten worden standaard geleverd met een oplader en accu. Daarnaast zijn de meeste elektrische kindermotors en kinderscooters uitgevoerd met zijwielen, verlichting en diverse muziekjes. Zoekt u een elektrische kindermotor of kinderscooter? Bekijk dan ons gehele assortiment elektrische kindermotors en kinderscooters en laat u verassen door het veelzijdige aanbod!

Een kindermotor op accu én met gratis nummerbord

Bij de bestelling van een elektrische kindermotor en/of kinderscooter ontvangt u een gratis gepersonaliseerd nummerbord. U kunt de gewenste naam invoeren tijdens het bestellen, voordat u het artikel in uw winkelmand plaatst. U vindt het veld waar u de naam in kunt voeren op de product pagina. Voer de naam in voordat u de elektrische kindermotor of kinderscooter in uw mandje doet. De nummerbord sticker met de naam erop wordt tegelijk met uw elektrische kindermotor of kinderscooter meegeleverd.

Kindermotor: accu 6V of 12V? 

Het kiezen van de perfecte elektrische kindermotor of kinderscooter voor uw kind kan lastig zijn. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat uw kind zoveel mogelijk plezier heeft van zijn of haar elektrische kindermotor of kinderscooter. Het is daarom verstandig om goed na te denken over het soort accu er nodig is bij het gewenste voertuig.

Ons ruime assortiment bestaat uit kindermotors en kinderscooters met verschillende accu’s, namelijk accu’s van 6 volt en 12 volt. Als uw kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat rijden, dan is het verstandig om te kiezen voor een 12V accu. Een 12 volt accu is namelijk sterker dan een 6 volt accu, waardoor het voertuig geschikt is om over onverharde ondergronden te kunnen rijden. Elektrische kindermotors of scooters met een 6 volt accu zijn niet geschikt om over ongelijke, modderige of grasachtige ondergrond te rijden, wat een 12V BMW kindermotor wel kan.

De uitstraling en looks van een elektrische kindermotor of kinderscooter

Wat natuurlijk ook van belang is, is de look van de elektrische kindermotor/kinderscooter. Denk hierbij aan de kleur en het model. Van een stoere zwarte BMW motor tot een vrolijke rode Vespa scooter, allerlei combinaties zijn er bij ons te vinden. We verkopen niet alleen de meest populaire merken, maar we verkopen ook een grote selectie van de verschillende beschikbare modellen in verschillende kleuren en varianten!

Voordelen van een elektrische kindermotor en kinderscooter voor uw kind

Naast het feit dat uw kind urenlang plezier kan maken in de gezonde buitenlucht, bieden elektrische kindermotors en kinderscooters nog andere voordelen voor uw kind. Elektrische kindermotors en kinderscooters zijn namelijk speelgoed waarmee kinderen de omgeving beter leren kennen en spelenderwijs verschillende vaardigheden kunnen ontwikkelen. Zo draagt het rijden op een elektrische kindermotor of kinderscooter bij aan het ontwikkelen van een gevoel van richting, het beheersen van snelheid en het vergroten van de reflexen!

Elektrische kindermotors en meer

Bij Berghofftoys vinden wij buitenspelen erg belangrijk en proberen dit dan ook te stimuleren met onze elektrische kindermotors en elektrische kinderscooters. Kinderen vinden het namelijk heerlijk om buiten rond te rijden op hun elektrische kindermotor. Ons brede assortiment bestaat uit exemplaren van diverse bekende merken zoals BMW, Vespa, Aprillia en Kijana. Bij de meeste kindermotors worden zijwielen meegeleverd, waardoor het rijden op een kindermotor stabieler en veiliger wordt voor uw kind. Bekijk ons gehele assortiment elektrische kindermotors, kinderscooters en crossmotoren om het favoriete exemplaar van uw kind te vinden.