Rijdend speelgoed

Samen kun je relaxed op stap met het assortiment speelgoed van Auto voor Kinderen. Het leren bewegen van je kindje is belangrijk, dit is goed voor zowel de grove als de fijne motoriek. Onze loopauto's, kinderfietsen en zelfs onze rijdende pony's van Kijana kunnen daar bij helpen. Of misschien ga je wel voor een van onze mooie steps. Kortom het leukste rijdende speelgoed vind je bij Auto voor Kinderen. Ben jij al klaar voor een ritje? 

per pagina

Producten 1-36 van 502

  1. Rijdend speelgoed paard chocoladebruin groot
    Rijdend speelgoed paard chocoladebruin groot
    Speciale Price € 189,00 € 156,20 Normale Price € 209,00
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

Producten 1-36 van 502

De expert in rijdend speelgoed 

Wij hebben rijdend speelgoed voor kinderen in de leeftijdscategorie van één tot zes jaar. Dus bent u o0pzoek naar rijdend speelgoed? Bekijk dan ons assortiment rijdend speelgoed!

Rijdend speelgoed met gratis nummerbord

Als u rijdend speelgoed bij ons besteld, dan kunt u een volledig gratis gepersonaliseerd nummerbord bij uw rijdend speelgoed bestellen. U kunt de gewenste naam invoeren tijdens het bestellen. U vindt het veld waar u de naam in kunt voeren op de product pagina. Voer de naam in voordat u het rijdend speelgoed in uw mandje doet. De nummerbord sticker met de naam erop wordt direct met uw rijdend speelgoed meegeleverd.

Hoe kies je jouw rijdend speelgoed?

Het kiezen van het perfecte rijdend speelgoed voor jouw kind kan soms lastig zijn. Want waar moet je eigen allemaal op letten? Geen zorgen! Hieronder leggen wij uit waar je op kan letten bij het aanschaffen van een rijdend speelgoed.

Plezier in het rijdend speelgoed!

Ten eerste wil je dat je kind zoveel mogelijk plezier beleeft. Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. Dus vraag uzelf bij de aanschaf: waar wordt mijn kind ontzettend blij van?

Soort accu van rijdend speelgoed

Daarnaast moet het rijdend speelgoed ook praktisch bij uw kind passen. Ons rijdend speelgoed hebben een accu van 6V. Als je weet dat je kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, dan ben je veel beter af met ons elektrische assortiment die een wat sterkere accu heeft van 12V, zoals elektrische kinderauto of kindermotor/kinderscooter. Het verschil tussen de accu’s ligt namelijk in de mogelijkheid om over een onverharde ondergrond, zoals gras, te kunnnen rijden. rijdend speelgoed met een 6V accu zijn niet geschikt om over onverharde grond te rijden, wat elektrische kinderauto’s met een 12V accu wel kunnen. 

De looks van rijdend speelgoed

Een andere factor waar u over na kan denken is natuurlijk hoe het rijdend speelgoed eruit ziet! Dan kunt u kijken naar de kleur van het rijdend speelgoed. Maar ook als u uw eigen auto die u al heeft, wilt matchen met een elektrische loopauto ( zoals een Mercedes loopauto of een Jeep wrangler loopauto), dan staan ​​wij voor u klaar. We verkopen niet alleen de meest populaire merken. We verkopen ook een grote selectie van de verschillende beschikbare modellen in verschillende kleuren!

Voordelen van rijdend speelgoed voor uw kind

Er zijn verschillende voordelen van rijdend speelgoed voor uw kind waar u misschien nooit over heeft nagedacht. Zo draagt het rijden in een elektrische loopauto bij aan het ontwikkelen van een gevoel van richting, het beheersen van snelheid en het vergroten van reflexen!

Koop rijdend speelgoed

Bent u ondertussen ontzettend nieuwsgierig geworden en wilt u meer zien? Bekijk onze youtubepagina voor leuke videos over diverse rijdend speelgoed in ons assortiment!