Rijdend speelgoed

Met het rijdend speelgoed in ons ruime assortiment, kun je gezellig samen op pad. Het leren bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, zowel voor de grove als voor de fijne motoriek. Niet alleen onze kinderfietsen, maar ook voor steps, skateboards, skelters en rijdende speelgoed paarden kunnen uw kind daarbij helpen. Het leukste rijdend speelgoed vindt u bij Auto voor Kinderen. Bekijk ons gehele assortiment rijdend speelgoed om het favoriete speelgoed van uw kind te vinden.

per pagina

Producten 1-36 van 502

per pagina

Producten 1-36 van 502

De expert in rijdend speelgoed

Bij Auto voor Kinderen hebben wij rijdend speelgoed voor kinderen in de leeftijdscategorieën van één tot en met twaalf jaar. Bent u op zoek naar rijdend speelgoed? Bekijk dan snel ons gehele assortiment rijdend speelgoed!

Rijdend buitenspeelgoed met gratis nummerbord

Wanneer u rijdend speelgoed bestelt bij Auto voor Kinderen, krijgt u een gratis gepersonaliseerd nummerbord bij uw cadeau bij uw bestelling. U kunt tijdens het bestellen de gewenste naam invoeren in het daarvoor bestemde veld op de product pagina. Let er wel op dat u de naam invult voordat u het rijdend speelgoed in uw mandje doet. Het nummerbord, in de vorm van een sticker, wordt gelijk met uw rijdend speelgoed geleverd.

Hoe kies je jouw rijdend speelgoed?

Het kiezen van het perfecte rijdend speelgoed voor uw kind kan soms lastig zijn. Om u te helpen met het maken van de juiste keuze, leggen wij hieronder uit waar u op kunt letten bij het aanschaffen van rijdend speelgoed.

Ten eerste is het natuurlijk van belang dat uw kind zoveel mogelijk plezier beleeft. De beste tip die wij kunnen geven is dan ook om uzelf de vraag te stellen: waar wordt mijn kind ontzettend blij van?

Daarnaast zijn de afwerking, accessoires en het soort rijdend speelgoed ook belangrijke factoren voor het maken van de juiste keuze. Is uw kind nog te jong om zichzelf voort te kunnen bewegen? Ga dan voor een loopauto met een duwstang. Wanneer uw kindje oud genoeg is en begint met lopen, kunt u de duwstang eraf halen en uw kindje zichzelf voortbewegen. Is uw kind gek op paarden, maar nog te jong om op een echt paard te rijden? Dan biedt een rijdend speelgoed paard de oplossing! Voor de oudere kinderen is een elektrische step het ultieme buitenspeelgoed.

Rijdend speelgoed: accu 6V of 12V?

Afgezien van de loopauto’s en enkele uitzonderingen, werkt al het rijdend speelgoed in ons assortiment werkt op basis van een accu. Het rijdend speelgoed werkt op basis van een 6V accu. Deze accu is geschikt om over egale en verharde ondergronden, zoals de stoep, te rijden. Gaat uw kind in de tuin of onverharde ondergronden spelen? Dan bent u beter af met een 12V elektrisch voertuig. Elektrische kinderauto’s, kindermotors, kinderscooters en kinderquads met een 12V accu zijn namelijk wel geschikt om mee over onverharde ondergronden, zoals gras, te rijden.

Voordelen van rijdend buitenspeelgoed voor uw kind

Naast het buiten zijn, zijn er nog verschillende andere voordelen van rijdend speelgoed. Rijdend speelgoed helpt kinderen namelijk om de omgeving beter te leren kennen en verschillende vaardigheden te kunnen ontwikkelen. Het spelen met rijdend speelgoed helpt bij aan het ontwikkelen van een goed richtingsgevoel, snelheidbeheersing en het vergroten van reflexen!

Mooiste rijdend speelgoed bij Auto voor Kinderen

Bent u er al over uit met welk rijdend speelgoed u uw kind wilt verrassen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete exemplaar en maak uw kind morgen al blij!

Wilt u meer informatie of wilt u meer zien? Bekijk dan onze YouTube pagina met leuke video’s over diverse items uit ons ruime assortiment.