CHRISTMAS DEALS

Mercedes kinderauto's

Mercedes is één van de bekendste automerken ter wereld en staat bekend om de kwaliteit, stijl, klasse en betrouwbaarheid. Om deze redenen kan het merk Mercedes niet ontbreken in ons brede assortiment elektrische kinderauto’s. Heeft u zelf een Mercedes en wilt u dat uw kind of kleinkind ook in een elektrische Mercedes kinderauto rijdt? Of bent u er nog niet helemaal aan toe om uw eigen Mercedes te bezitten, maar zou u het geweldig vinden als de kinderen een elektrische kinderauto van Mercedes hebben om keer op keer te genieten samen met broers en zussen? Hoe dan ook, voor elk kind is er een passende elektrische kinderauto van Mercedes.

per pagina

Producten 1-36 van 48

per pagina

Producten 1-36 van 48

Elektrische kinderauto: Mercedes 

Alle elektrische Mercedes kinderauto’s in het assortiment van Auto voor Kinderen zijn voorzien van een licentie en hebben dezelfde uiterlijke kenmerken als echte Mercedes auto’s. De Mercedes elektrische kinderauto’s zijn voorzien van en ‘’soft start’’ functie. Dit betekent dat de auto niet meteen op volle snelheid vertrekt, maar langzaam optrekt naar de ingestelde snelheid. Bovendien kan er naast de standaard muziektonen vaak ook nog een SD-kaart of USB-stick aangesloten worden, zodat uw kind zijn of haar favoriete muziek kan afspelen.

Mercedes kinderauto met afstandsbediening

Deze elektrische kinderauto’s zijn geschikt voor kinderen tussen de 1 en 6 jaar oud. Naast veiligheidsgordels worden de auto’s namelijk geleverd met een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u, tot uw kind vaardig genoeg is, zelf de auto besturen. U kunt niet alleen de richting aangeven, maar ook de snelheid bepalen. Bij de meeste Mercedes kinderauto’s kunt u drie snelheden instellen, namelijk twee, vier of zes kilometer per uur.

Bovendien kunt u bij de Mercedes elektrische kinderauto's een gratis nummerbord met de naam van uw kind bestellen.

De nieuwste Mercedes elektrische kinderauto’s

Van een stoere Mercedes X klasse pick-up met twee zitplaatsen tot een flitsende sportauto, in ons assortiment zitten allerlei verschillende modellen van Mercedes. Weet u al welke Mercedes het beste bij uw kind past? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en verras uw kind morgen al met een nieuwe auto!

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.