Mercedes kinderauto's

Natuurlijk bevat ons brede assortiment van elektrische kinderauto's ook Mercedes kinderauto's. Iedereen op de planeet weet dat Mercedes Benz staat voor kwaliteit, stijl, klasse en betrouwbaarheid. Mercedes Benz is een van de bekendste automerken ter wereld. Dus misschien heeft u een Mercedes Benz? En wilt u dat uw kind of kleinkind ook in een Mercedes elektrische kinderauto rijdt? Misschien bent u er nog niet helemaal aan toe om uw eigen Mercedes Benz te bezitten, maar zou u het geweldig vinden dat de kinderen een kinderauto van Mercedes hebben om keer op keer van te genieten? Hoe dan ook bent u hier aan het goed adres. Voor de kleinere kindjes hebben we zelfs een assortiment aan Mercedes loopauto's.

per pagina

Producten 1-36 van 60

per pagina

Producten 1-36 van 60

Mercedes elektrische kinderauto 

BijAutovoorkinderen.nlverkopen wij diverse Mercedes licentie kinderauto's. De elektrische kinderauto's worden allemaal geleverd inclusief een accu en 230v oplader. Bij de meeste accuauto's wordt ook nog een afstandsbediening geleverd waardoor u de Mercedes elektrische kinderauto's ook zelf kunt besturen mocht uw kind daar nog niet aan toe zijn. Van een stoere Mercedes X klasse pick up 2 zits tot een flitsende sportauto, wij hebben het en vaak ook nog in verschillende kleuren!

Mercedes elektrische auto kind 

We weten allemaal dat Mercedes staat voor kwaliteit. Mercedes is een van de bekendste automerken ter wereld. Misschien heb je een Mercedes en wil je dat de kleine ook in een Mercedes kinderauto rijdt? Misschien heb je nog niet de kans gekregen om je eigen Mercedes te bezitten, maar wil je dat de kinderen een Mercedes elektrische kinderauto hebben? Hoe dan ook, je vindt hier de Mercedes elektrische kinderauto van jouw droom!

We willen dat uw kinderen veilig zijn!

Een Mercedes elektrische kinderauto wordt geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de auto te spelen!