Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Volvo kinderauto's

Volvo’s zijn betrouwbare auto’s en een niet meer weg te denken merk in de autowereld. De elektrische kinderauto’s van Volvo zijn gelicentieerd, wat betekent dat de officiële badges en stickers van Volvo gebruikt worden. Deze elektrische kinderauto’s zijn voorzien van een 12V batterij, een krachtige motor en hoge wielkasten, wat de auto’s zeer geschikt maakt om over hobbelig en een grasachtig terrein te rijden. Bent u toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons brede assortiment van elektrische kinderauto's.

per pagina

1 product

per pagina

1 product

Elektrische kinderauto: Volvo

De elektrische auto’s van Volvo zijn voorzien van een strakke afwerking, de nieuwste technische accessoires en een sterke accu. Zo werken de koplampen, kan de auto zowel vooruit als achteruit rijden en kan uw kind zijn of haar favoriete muziek luisteren door middel van de SD- en USB-aansluiting. Daarnaast zijn de Volvo auto’s voorzien van een ‘’soft start’’ functie. Dit betekent dat de auto niet meteen op volle snelheid vertrekt, maar langzaam optrekt naar de ingestelde snelheid. Bovendien wordt er een afstandsbediening meegeleverd, waardoor u zelf de auto handmatig kunt besturen.

De Volvo XC90 kinderauto bij Auto voor Kinderen

Naast het plezier, staat ook de veiligheid garant met een Volvo elektrische kinderauto. Alle Volvo’s voldoen namelijk aan de wettelijke veiligheidseisen, zoals een veiligheidsgordel. Bent u er al over uit welke Volvo elektrische kinderauto het best past bij uw kind? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en verras uw kind morgen al met een nieuwe Volvo elektrische kinderauto!

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.