Volvo kinderauto's

U vroeg en wij antwoordden. Zoveel klanten vroegen ons om een ​​Volvo XC90 elektrische kinderauto met 12V-batterij met elektrische licentie te verkopen, dus we voelden dat we vanwege de enorme interesse moesten inslaan. Het mooie van het verkopen van zo'n fantastisch uitziende elektrische kinderauto is het feit dat we zoveel geluk hadden met de gelicentieerde versie, wat betekent dat we de volledige zegen van Volvo hebben om hun badges en stickers te gebruiken. Met de wielkasten, een stuk hoger, is dit ideaal om in de tuin te spelen (ervan uitgaande dat het gras lekker kort is), vooral als u hem van stroom voorziet met een 12V-batterij en krachtige motoren! Bekijk hier ons assortiment Volvo elektrische kinderauto's!

per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Volvo elektrische kinderauto

Wij verkopen ook de Volvo kinderauto's met licentie waaronder de allernieuwste Volvo XC90 elektrische kinderauto. Deze elektrische kinderauto's zijn rijk uitgerust met veiligheidsgordel en echt werkende koplampen. De Volvo elektrische kinderauto's beschikken vaak over een multi-mediasysteem waardoor er een usb stick of SD card aangesloten kan worden zodat uw kind zijn eigen muziek kan afspelen.

Veiligheid elektrische Volvo kinderauto

Al onze Volvo elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Sommige ouders krijgen stiekem de kans om zelf met de elektrische kinderauto te spelen!