Range Rover kinderauto's

Range Rover is één van de populairste automerken en staat bekend om de hoge kwaliteit, waardoor het merk Range Rover niet kon ontbreken in ons ruime assortiment kinderauto’s. Alle Range Rover elektrische kinderauto’s hebben dezelfde afwerking als de echte Range Rovers en worden geleverd inclusief licentie. De Range Rovers zijn geschikt voor kinderen tot 6 jaar en is geschikt voor zowel één- als tweepersoons varianten. Van een Range Rover Evoque tot een Range Rover Discovery, in ons ruime assortiment vindt u ze allemaal.

per pagina

6 producten

per pagina

6 producten

Elektrische kinderauto: Range Rover

Met een Range Rover kinderauto steelt uw kind de show. De auto’s zijn voorzien van een strakke afwerking, de nieuwste technische accessoires en een sterke accu. Zo werken de koplampen, kunnen de deuren open en dicht kan uw kind zijn of haar favoriete muziek luisteren door middel van de SD- en USB-aansluiting. Daarnaast zijn alle Range Rover elektrische kinderauto’s voorzien van een ‘’soft start’’ functie. Dit betekent dat de auto niet meteen op volle snelheid vertrekt, maar langzaam optrekt naar de ingestelde snelheid. Bovendien wordt er een afstandsbediening meegeleverd, waardoor u zelf de auto handmatig kunt besturen.

De beste kinderauto Range Rover bij Auto voor Kinderen

Wilt u net als ons het buitenspelen stimuleren? Bestel dan vandaag nog de favoriete Range Rover van uw kind en beleef uren speelplezier! Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.