Range Rover kinderauto's

We weten allemaal dat Land Rover staat voor kwaliteit, daarom hebben we deze auto's ook in ons brede assortiment elektrische kinderauto's. Land Rover en Range Rover zijn een van de bekendste automerken ter wereld. Misschien heeft u een Range Rover Evoque en wilt u dat de kleine ook in een Land Rover rijdt? Misschien heeft u nog niet de kans gekregen om uw eigen Land Rover te bezitten, maar wilt u dat de kinderen een elektrische kinderauto van Land Rover hebben? Hoe dan ook, u vindt alle elektrische auto's van Range Rover voor kinderen hier. Bekijk ook onze Range rover 2-zits!

per pagina

6 producten

per pagina

6 producten

Range Rover elektrische kinderauto

Bij Autovoorkinderen.nl vindt u diverse elektrische kinderauto's met licentie van Land Rover waaronder de modellen van Range Rover. Onze Range Rover elektrische kinderauto's  zijn voorzien van de hedendaagse veiligheidseisen zoals een "soft start" systeem waardoor de snelheid wordt opgebouwd en een veiligheidsgordel. Ook zijn de elektrische kinderauto Range Rover modellen standaard uitgerust met afstandsbediening zodat u zelf ook de elektrische kinderauto kunt besturen mocht uw kind daar nog niet aan toe zijn.

Range rover elektrische auto kind

Bij Autovoorkinderen.nl hebben we een missie om zowel binnen als buiten spelen te stimuleren. Kinderen brengen naar onze smaak veel te veel tijd op verschillende schermen door, en we voelden de noodzaak om er iets aan te doen!