Jeep Kinderauto's

Ten eerste wil je dat je kind zoveel mogelijk plezier beleeft. Dat is een gegeven toch? Daarna moet de elektrische kinderauto echt praktisch zijn. Als je weet dat je kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, dan ben je veel beter af met een stoere Jeep! Een kinderauto voor echt avontuurlijke kids. Onze elektrische kinderauto's worden gratis (thuis)bezorgd!

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Elektrische kinderauto Jeep

Jeep elektrische kinderauto voor uw kind bestellen! Deze  kinderauto's zijn onder licentie van Jeep gemaakt . Daardoor zijn deze elektrische kinder auto ’s qua uitstraling haast identiek aan een echte auto. De carrosserie is gemaakt van een sterke en flexibele kunststofsoort. Door middel van een accu aangedreven motors wordt de licentie kinderauto voortbewogen. De elektrische Jeep kinder auto’s zijn in 12 volt met afstandbediening zodat u uw kind kunt sturen en rijden maar als het kind groot genoeg is kan die natuurlijk ook zelf rijden in deze stoere elektrische kinderauto!

Jeep elektrische auto kind

We weten allemaal dat Jeep staat voor kwaliteit. Jeep is een van de bekendste automerken ter wereld. Misschien heb je een Jeep en wil je dat de kleine ook in een Jeep kinderauto rijdt? Misschien heb je nog niet de kans gekregen om je eigen Jeep te bezitten, maar wil je dat de kinderen een Jeep elektrische kinderauto hebben? Hoe dan ook, je vindt hier de Jeep elektrische kinderauto van jouw droom!