Jeep Kinderauto's

Wilt u ook de richtingszin, snelheidsbeheersing en reflexen van uw kind stimuleren? De leukste manier om dat te doen is met een elektrische kinderauto. Naast het feit dat een elektrische kinderauto veilig moet zijn, is het ook belangrijk dat de auto praktisch is. Een stoere Jeep kinderauto is dan ook perfect! Met een Jeep kan uw kind zelfs over hobbelig en grasachtig terrein rijden. Een elektrische Jeep kinderauto is speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen. Zoekt u naar een andere stoere elektrische kinderauto? Kijk dan ook eens naar onze Kijana elektrische kinderauto's.

per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Elektrische kinderauto: Jeep

Alle elektrische Jeep kinderauto's in ons assortiment zijn officieel gelicenseerd en zien er bijna identiek uit aan een echte auto. De carrosserie van de Jeep kinderauto's is gemaakt van sterk en flexibel kunststof. Ze worden aangedreven door een 12V accu-motor, waarmee uw kind in de auto kan rondrijden. Daarnaast worden de elektrische Jeep kinderauto's geleverd met veiligheidsgordels en een afstandsbediening, zodat u op elk gewenst moment de controle kunt overnemen. De afstandsbediening biedt ook de mogelijkheid om de snelheid van de auto te regelen.

Een kinderjeep op accu

Alle Jeep elektrische kinderauto's zijn uitgerust met leuke technische opties, zoals een mp3-speler, een startknop, gordels en verschillende geluidseffecten. Jeeps zijn echte terreinwagens en daarom zijn al onze Jeep kinderauto's voorzien van stevige rubberen wielen en kunstlederen stoelen. Bovendien zijn al deze auto's uitgerust met een 'soft start' functie, wat betekent dat de auto niet meteen op volle snelheid vertrekt, maar geleidelijk versnelt naar de ingestelde snelheid. Met de afstandsbediening kunt u ook zelf de snelheid instellen en de auto handmatig besturen.

De beste elektrische kinderjeep

Jeep is een van de meest bekende automerken en staat voor kwaliteit. Van een grote Jeep Wrangler Rubicon tot een kleine Jeep loopauto, in ons uitgebreide assortiment vindt u vele verschillende modellen kinderauto's van Jeep. Heeft u al besloten welke elektrische Jeep kinderauto uw kind het meeste plezier zal bezorgen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en verras uw kind morgen al met een nieuwe auto!