Gratis verzending voor order boven €99,-

Jeep Kinderauto's

Wilt u ook het richtingsgevoel, de snelheidsbeheersing en de reflexen van uw kind stimuleren? De leukste manier om dat te doen is met een elektrische kinderauto. Naast het feit dat een elektrische kinderauto veilig moet zijn, is het ook van belang dat de auto praktisch is. Een stoere Jeep kinderauto is dan ook perfect! Met een Jeep kan uw kind zelfs over hobbelig en grasachtig terrein rijden. Een elektrische Jeep kinderauto is er speciaal voor de avontuurlijke kinderen. Bent u op zoek naar een andere stoere elektrische kinderauto? Kijk dan ook een bij onze Kijana elektrische kinderauto’s.

per pagina

11 producten

per pagina

11 producten

Elektrische kinderauto: Jeep 

Alle elektrische Jeep kinderauto’s in ons assortiment zijn voorzien van een licentie en qua uitstraling haast identiek aan een echte auto. De carrosserie van de Jeep kinderauto’s is gemaakt van een sterk en flexibele soort kunststof. Door middel van een 12V accu aangedreven motor kan uw kind in de auto rondrijden. Daarnaast worden de elektrische Jeep kinderauto’s geleverd met veiligheidsgordels en afstandsbediening, zodat u op elk gewenst moment de besturing over kunt nemen. De afstandsbediening maakt het daarnaast ook mogelijk dat u de snelheid van de auto kunt bepalen.

Een kinderjeep op accu 

Alle Jeep elektrische kinderauto’s zijn voorzien van leuke technische opties, zoals een mp3-speler, startknop, gordel en verschillende geluiden. Jeeps zijn echte terreinwagens en daarom zijn al onze Jeep kinderauto’s uitgerust met robuuste wielen en kunstlederen stoelen. Daarnaast zijn al deze auto’s voorzien van een ‘’soft start’’ functie. Dit betekent dat de auto niet meteen op volle snelheid vertrekt, maar langzaam optrekt naar de ingestelde snelheid. Bovendien kunt u met de afstandsbediening ook zelf de snelheid instellen en de auto handmatig besturen.

De beste elektrische kinderjeep 

Jeep is een van de bekendste automerken en staat voor kwaliteit. Van een witte Wrangler Rubicon Jeep tot een tweepersoons Peg Perego jeep, in ons ruime assortiment zitten vele verschillend modellen kinderauto’s van Jeep. Bent u er al over uit met welke elektrische Jeep kinderauto uw kind het meeste plezier gaat beleven? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en verras uw kind morgen al met een nieuwe auto!