Kijana pony

Bij Berghofftoys hebben we niet alleen een breed assortiment elektrische kinderauto's, maar ook een uitgebreide selectie speelgoedpaarden waarop kinderen kunnen rijden. Galoppeer als een echte ruiter op onze Kijana pony's en eenhoorns! Dit rijdende speelgoed beweegt vooruit wanneer uw kind een galopperende beweging op het zadel maakt. Hierdoor zijn er geen accu's, motoren of batterijen nodig. Deze paarden stimuleren niet alleen de kracht van uw kind, maar ook hun conditie. Het is een leuk cadeau voor uw eigen kind of om te geven aan iemand anders!

per pagina

15 producten

per pagina

15 producten

Het rijdende speelgoed paard uit ons uitgebreide assortiment beweegt vooruit wanneer uw kind een sta/zit-beweging maakt. Er is dus geen motor, accu of andere vorm van batterij nodig om dit rijdende speelgoed te gebruiken. Naast het feit dat deze speelgoedpaarden voor eindeloos plezier zorgen, dragen ze ook bij aan de opbouw van de conditie en kracht van uw kind. Deze paarden zijn niet alleen leuk om aan uw eigen kind te geven, maar ook om cadeau te doen aan bekenden!

Het mooiste speelgoed: paard op wielen

Heeft u al besloten welk speelgoedpaard uw kind het leukst zal vinden? Bestel dan vandaag nog uw favoriete exemplaar, en u kunt uw kind morgen al verrassen!