Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Kinderbuggy's elektrisch

Niet alleen kunt u kiezen uit verschillende kleuren en modellen elektrische kinderbuggy’s, maar ook uit verschillende motoren. U kunt namelijk kiezen uit kinderbuggy’s met een 6V of een 12V motor. Wanneer uw kind over grasachtig terrein gaat rijden, dan is een elektrische kinderbuggy met een 12V accu de beste keuze. Deze accu is namelijk sterker dan een 6V accu. Het verschil in accu’s zit in de mogelijkheid om over een onverharde ondergrond, zoals gras, te kunnen rijden. Elektrische kinderbuggy’s met een 6V accu zijn niet geschikt om over onverharde grond te rijden, wat elektrische kinderquad met een 12V accu wel kan. Wilt u liever een vervoersmiddel op benzine? Neem dan eens een kijken bij onze kinderbuggy’s op benzine.

per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Elektrische buggy voor kinderen 

Voor ieder kind is er een passende elektrische kinderbuggy. Bijna al onze elektrische kinderbuggy’s zijn voorzien van een versnellingspook en kunnen zowel voor- als achteruitrijden. Al onze kinderbuggy’s zijn voorzien van een ‘’soft start’’ systeem. Dit betekent dat de buggy niet gelijk op volle snelheid vertrekt, maar dat de snelheid geleidelijk wordt opgebouwd.

In de meeste gevallen wordt er bij de elektrische kinderbuggy een afstandsbediening meegeleverd, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om in te grijpen. De afstandsbediening maakt het namelijk mogelijk dat u de buggy ook zelf kunt besturen, mocht dit nodig zijn. Daarnaast bieden de meeste afstandsbedieningen de mogelijkheid om de snelheid te bepalen.