Onze leveringsvoorwaarden

Wij versturen pakketten voor zowel particulieren als bedrijven binnen Europa standaard met DHL/DPD/ UPS en PostNL. Het voordeel is dat op deze manier verzonden pakketten 2 tot 3 keer opnieuw op het afleveradres worden bezorgd als u niet thuis bent. De levering vindt plaats op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Na 2 leveringspogingen wordt het pakket teruggestuurd naar BWW 2INVEST N.V.

Levertijden

Levertijden bij onze vervoerders staan niet vast. Soms kunt u kiezen wanneer u uw pakket wilt laten bezorgen, en als u geen voorkeur aangeeft, kunt u vaak nagaan wanneer een koerier waarschijnlijk langskomt. Onze transporteurs hebben een leverdichtheid van 98% voor levering binnen 1-3 werkdagen. Een bestelling die op werkdagen voor 15.30 uur wordt geplaatst, wordt binnen 1-3 dagen geleverd. Er kan echter een vertraging optreden die vervelend is voor de klant en voor ons. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld en er kunnen geen "rechten" aan worden ontleend. Als uw pakket niet op tijd is geleverd of nog steeds de status "gemeld" heeft, zullen wij dit onderzoeken. In de tussentijd is het nog steeds mogelijk dat uw pakket wordt afgeleverd. Wij wachten dan een onderzoek van 14 dagen af en kunnen dus nog geen terugbetaling of een nieuw product sturen. Als uw product later aankomt dan verwacht en u het niet meer nodig hebt, weigert u de bestelling van de bezorger aan te nemen. Zo hoeft u het niet zelf naar het postkantoor te brengen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vertraging.

Stuur terug

Indien een pakket aan ons wordt geretourneerd omdat wij een onjuist afleveradres hebben opgegeven of omdat wij het ondanks herhaalde pogingen niet op het opgegeven adres hebben kunnen afleveren, zijn wij genoodzaakt de retourportokosten opnieuw in rekening te brengen. Controleer ook of de naam van het door u opgegeven afleveradres juist is. Verschillende adressen kunnen het transportbedrijf in verwarring brengen en het noodzakelijk maken het pakket opnieuw te verzenden. De daaraan verbonden kosten komen dan voor rekening van de ontvanger.

Voorkeuren

Als u uw bestelling op een andere dan de gebruikelijke manier wilt laten bezorgen, geef dit dan duidelijk aan bij het plaatsen van uw bestelling. Dan bespreken we met u wat er mogelijk is. Voor speciale bestellingen, artikelen op pallets en artikelen met afwijkende afmetingen kan een andere vervoerder worden gekozen.

Verzendkosten:

Deze hangen uiteraard af van het gekozen product. Een kinderauto van 55 kg kost meer dan een scooter van 2 kg. De totale verzendkosten vindt u aan het einde van uw winkelmandje.