Elektrische kinderquad/Buggy

Bent u op zoek naar een kinderquad of buggy? Dan bent u bij Auto voor Kinderen aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een kinderbuggy op benzine of een elektrische kinderquad, in ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. De elektrische kinderquad is afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat er bij de elektrische variant geen sprake meer is van een verbrandingsmotor. Naast de originele kinderquads kunt u ook kiezen voor een elektrische midi quad, deze quad is groter dan het exemplaar voor kinderen. Voor de echte racers is de gloednieuwe Kijana elektrische quad 1000W 36V Nitro met een topsnelheid van maar liefst 25 km/h perfect.

Elektrische quads voor kinderen

Bent u op zoek naar elektrische kinderquads of kinderbuggy? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u op een uitstekende manier van dienst zijn. Zo kunt u gaan voor een 49cc miniquad 2-takt of juist een van de elektrische modellen. Ons assortiment bestaat enkel uit voertuigen van de beste kwaliteit, geen uitdaging is te gek. Stoere kids kunnen crossen op een echte crossbaan, op avontuur in het bos of op ontdekkingsreis door de buurt. De elektrische kinderquads in ons assortiment zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 11 jaar en ouder. Kies een passend model en de juiste kleur en als je bestelt vóór 15:30 uur heeft jouw kind morgen de dag van zijn leven op zijn nieuwe elektrische kinderquad!

Door de uitgebreide informatie op de website weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Heeft u toch nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Elektrische kinderquad en buggy met gratis nummerbord

Als u een elektrische kinderquad of buggy bij ons besteld, dan krijgt een volledig gratis gepersonaliseerd nummerbord kado. U kunt tijdens het bestellen de gewenste naam invoeren, in het daarvoor bestemde veld. Voer de naam in voordat u de elektrische kinderquad of buggy in uw mandje doet. De gekozen nummerbord sticker, met de naam erop, wordt direct met uw elektrische kinderquad en buggy meegeleverd.

Hoe helpt een quad kinderen ontwikkelen?

Natuurlijk staat een elektrische kinderquad garant voor veel plezier. Maar naast oneindig veel plezier, bieden kinderquads en buggy’s nog andere voordelen. Een kinderquad is namelijk speelgoed waarmee kinderen hun omgeving beter kunnen leren kennen en spelenderwijs verschillende vaardigheden kunnen ontwikkelen. Zo draagt het rijden op een elektrische kinderquad bij aan het ontwikkelen van een goed richtingsgevoel, het beheersen van snelheid en het vergroten van reflexen!


Electrische kinderquad: accu in verschillende voltages 

Ons assortiment bestaat uit de mooiste kleuren en modellen elektrische kinderquads en buggy’s, waardoor er een variant in de favoriete kleur van ieder kind bij zit. Daarnaast moet de elektrische kinderquad ook praktisch bij uw kind passen. Onze elektrische kinderquads en buggy’s hebben verschillende accu’s, namelijk accu’s van 6V en 12V. Als uw kind door de tuin en over grasachtig terrein gaat ravotten, dan is het verstandig om voor een elektrische kinderquad of buggy met een 12V accu te gaan. Deze accu is namelijk sterker dan een 6V accu. Het verschil in accu’s zit in de mogelijkheid om over een onverharde ondergrond, zoals gras, te kunnen rijden. Elektrische kinderquads en buggy’s met een 6V accu zijn niet geschikt om over onverharde grond te rijden, wat elektrische kinderquad met een 12V accu wel kan.

Een kinderquad kopen doet u bij Auto voor Kinderen 

Bent u ondertussen ontzettend nieuwsgierig geworden en wilt u meer zien? Bekijk onze youtubepagina voor leuke videos over diverse elektrische kinderquad/buggy in ons assortiment!