CHRISTMAS DEALS

Elektrische kinderquad/Buggy

Veiligheid en stabiliteit zijn prioriteit bij onze elektrische kinderquads. Ze zijn voorzien van sterke accu's en veiligheidsgordels om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig en comfortabel kunnen rijden, zelfs op ruig terrein. Ouders kunnen ook de controle overnemen met de afstandsbediening als dat nodig is.

Onze collectie elektrische kinderquads omvat verschillende modellen en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij de persoonlijkheid van uw kind. Of het nu gaat om een sportieve off-road quad, een stoere ATV of zelfs een kleurrijk en avontuurlijk ontwerp, er is een elektrische kinderquad beschikbaar voor elke smaak.

Elektrische kinderquad

Bent u op zoek naar elektrische kinderquads of kinderbuggy? Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u op een uitstekende manier van dienst zijn. Zo kunt u gaan voor een 49cc miniquad 2-takt of juist een van de elektrische modellen. Ons assortiment bestaat enkel uit voertuigen van de beste kwaliteit, geen uitdaging is te gek. Stoere kids kunnen crossen op een echte crossbaan, op avontuur in het bos of op ontdekkingsreis door de buurt. De elektrische kinderquads in ons assortiment zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 11 jaar en ouder.

Elektrische quad voor kinderen

Bent u op zoek naar een kinderquad of buggy? Dan bent u bij Berghofftoys aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een kinderbuggy op benzine of een elektrische kinderquad, in ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. De elektrische kinderquad is afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat er bij de elektrische variant geen sprake meer is van een verbrandingsmotor. Naast de originele kinderquads kunt u ook kiezen voor een elektrische midi quad, deze quad is groter dan het exemplaar voor kinderen. Voor de echte racers is de gloednieuwe Kijana elektrische quad 1000W 36V Nitro met een topsnelheid van maar liefst 25 km/h perfect.