Fiat kinderauto's

Ons brede assortiment van elektrische kinderauto's bevat natuurlijk ook een aantal mooie Fiat kinderauto's. De carrosserie van alle Fiat elektrische kinderauto's is gemaakt van een sterk en flexibel soort kunststof. Door middel van een accu kunnen de kinderauto’s voortbewegen. De elektrische kinderauto's zijn er in 12 volt uitvoeringen en zijn voorzien van een afstandsbediening, zodat u uw kind kunt rijden en sturen. Als uw kind groot genoeg is kan hij of zij natuurlijk ook zelf rijden in deze stoere elektrische kinderauto van Fiat.

per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Elektrische Fiat 500 kinderauto 

Deze Fiat accu auto’s zijn voorzien van een licentie en qua uitstraling haast identiek aan een echte auto. Deze elektrische kinderauto’s zijn voorzien van een ‘’soft start’’ functie. Een kinderauto met een soft start systeem vertrekt niet gelijk op volle snelheid, maar trekt langzaam op naar de ingestelde snelheid. Ook zijn de Fiat elektrische kinderauto’s voorzien van een veiligheidsgordel.

Bovendien kunt u bij de Fiat elektrische kinderauto's een gratis nummerbord met de naam van uw kind bestellen!

De mooiste kinderauto: fiat 500 

Fiat is een van de bekendste automerken ter wereld. Misschien bent u de trotse eigenaar van een Fiat en wilt u dat uw kind ook in een Fiat kan rijden? Of heeft u nog niet de kans gekregen om je eigen Fiat te bezitten, maar wilt u wel dat de kinderen een Fiat elektrische kinderauto hebben? Hoe dan ook, bij Auto voor Kinderen vindt u de perfecte Fiat elektrische kinderauto!