Fiat kinderauto's

Ons brede assortiment van elektrische kinderauto's bevat natuurlijk ook een aantal mooie Fiat kinderauto's. De carrosserie van de Fiat elektrische kinderauto's zijn gemaakt van een sterke en flexibele kunststofsoort. Door middel van een accu kunnen de kinderauto’s voortbewegen. De elektrische kinderauto's zijn er in 12 volt met afstandbediening. Zodat u uw kind kunt sturen en rijden. Als het kind groot genoeg is kan die natuurlijk ook zelf rijden in deze stoere elektrische kinderauto van Fiat.

per pagina

2 producten

  1. Fiat elektrische kinderauto 500 wit
    Fiat elektrische kinderauto 500 wit
    Speciale Price € 169,00 € 139,67 Normale Price € 179,00
     Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

2 producten

Elektrische kinderauto Fiat

Deze Fiat accu auto’s zijn onder licentie gemaakt . Daardoor zijn deze Fiat elektrische kinderauto's qua uitstraling haast identiek aan een echte auto. Bij de Fiat elektrische kinderauto's kunt u ook een gratis nummerbord met de naam van uw kind bestellen! 

Elektrische auto kind

We weten allemaal dat BMW staat voor kwaliteit. Fiat is een van de bekendste automerken ter wereld. Misschien heb je een Fiat en wil je dat de kleine ook in een Fiat kinderauto rijdt? Misschien heb je nog niet de kans gekregen om je eigen Fiat te bezitten, maar wil je dat de kinderen een Fiat elektrische kinderauto hebben? Hoe dan ook, je vindt hier de Fiat elektrische kinderauto van jouw droom!