Jeep elektrische kinderauto Wrangler zwart

SKU
7439634546524
 Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
€ 239,00 € 197,52

Maximaal 15 tekens

Gegevens

Jeep elektrische kinderauto Wrangler zwart

De Jeep elektrische kinderauto is uitgerust met heel handige opties zoals een mp3 speler, startknop, heupgordel en diverse geluiden. Deze elektrische kinderauto beschikt over robuuste rubberen wielen en een kunstlederen stoel. 

Afstandsbediening van deze elektrische kinderauto

Ouders kunnen de elektrische kinderauto dankzij de afstandsbediening zelf laten rijden, stoppen en links en rechts sturen. Deze elektrische kinderauto is ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar voor- en achteruit geschakeld kan worden.

Highlights van deze elektrische kinderauto

Veiligheid van deze elektrische kinderauto

Deze elektrische kinderauto is voorzien van een soft start functie. Een elektrische kinderauto met soft start trekt langzaam op naar de ingestelde snelheid. Vooral voor hele jonge kinderen is dit ideaal om het rijden in een elektrische kinderauto onder de knie te krijgen.

Entertainment bij deze elektrische kinderauto

Deze elektrische kinderauto is voorzien van diverse standaard muziekjes die te bedienen zijn via het stuurwiel. Ook is er een mogelijkheid om een SD kaart of USB stick aan te sluiten, zodat uw kind zijn of haar favoriete muziek kan afspelen.

Meer informatie
Meer informatie
Merk Jeep
Type Wrangler
Kleur Zwart
Voertuig garantie 6 maanden
Aanbevolen leeftijd 3-6 jaar
Reviews 4
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan