Wat is accugarantie, en waar moet je op letten?

Elektrische kinderauto's hebben wat verzorging nodig om ervoor te zorgen dat ze jarenlang meegaan, hier zijn enkele tips die u daarbij zullen helpen. De standaard garantie van een accu is 14 dagen omdat dit een verbruikersproduct is, het is ook mogelijk deze garantie te verlengen met een termijn van 90 dagen bovenop de standaard 14 dagen. Mocht er dan in de 104 dagen na aanschaf van uw product een defect aan de accu komen zullen wij deze accu repareren of vervangen voor een nieuwe accu. Zelfs de verzend/retourkosten nemen wij voor onze rekening. Het verlengen van de garantie op uw accu kost u slechts eenmalig €29,-. Onderstaand wat tips om uw accu en voertuig in topconditie te houden!

Onderhoud elektrische kinderauto en kindermotor

  • Laad het product 8-10 uur op, niet meer en niet minder.
  • Laad het product ook op als uw kind het niet gebruikt. Het is belangrijk om de componenten in de batterij actief te houden. Als u het voertuig niet regelmatig oplaadt, kan dit de batterij beschadigen, wat de oorzaak kan zijn dat het product niet oplaadt. We raden u aan om deze minimaal één keer per maand op te laden.
  • Zorg ervoor dat het product is uitgeschakeld nadat uw kind ermee heeft gespeeld.
  • Laat uw auto niet buiten staan, het is aan te raden om uw auto op een droge en vochtige plaats te bewaren.
  • Koppel de batterij los als u deze niet oplaadt of het product niet meer gebruikt.
  • Voor het reinigen van het voertuig: neem een ​​vochtige doek of handschoen. Giet nooit water rechtstreeks op het voertuig, dit kan de elektronische schakelingen beschadigen.