Onze showroom

Kom gezellig langs om een kijkje nemen in onze prachtige nieuwe showroom
 
showroom-autovoorkinderen-halsteren
 
In onze showroom hebben wij zowel splinternieuwe als tweedehands voertuigen staan. De keuze in ons assortiment is echt reuze. We bieden u de leukste quads, scooters, licentie auto's, loopauto's en nog veel meer. We hebben veel verschillende licentie merken in ons assortiment zoals MercedesFordVespa, Audi, BMWVolvo en natuurlijk Land Rover. Dit is slechts een kleine greep topmerken uit de vele populaire accu auto's die autovoorkinderen.nl op voorraad heeft. We leveren al onze voertuigen uit onze eigen voorraad in ons nieuwe pand aan de Vang 16 in Halsteren. 
 
Als u onze showroom bezoekt kunt u op uw gemak rondkijken en kan uw kindje eventueel een testritje maken in één van onze showroom modellen. Net als papa en mama vinden namelijk ook de kleintjes het leuk om eerst even een testritje te maken in hun toekomstige bolide. Als één van de vele elektrische kinderauto's in de smaak valt kunt u onder het genot van een kopje koffie plaatsnemen in onze wachtruimte en zorgen wij voor de rest. U kunt de auto in de doos mee naar huis nemen en zelf monteren of wij kunnen de auto voor u monteren (€49,-) en testen terwijl u wacht. 

Wat bieden wij aan in onze showroom? 
 
In onze showroom bieden wij veel verschillende voertuigen aan, zo hebben wij nieuwe auto's die al gemonteerd en getest zijn door onze technicus hiermee bespaard u niet alleen tijd en montage kosten (€49,-) maar krijgt u ook nog eens €15,- korting!! Ook hebben wij tweedehandse voertuigen met tot wel 50% korting!! Wij hebben ook limited edition voertuigen die we niet meer zullen ontvangen dus OP=OP!!

Afspraak maken voor de showroom

Vanwege de corona maatregelen zijn we met een minimale bezetting op de werkvloer. Daarom vragen wij u een afspraak bij ons in te plannen. Dit kunt u telefonisch doen of via de mail.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Openingstijden showroom (Alleen op afspraak)

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 10:00 -16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Heeft u een speciaal verzoek of wilt u langs komen in onze showroom stuur ons dan een e-mail of chat: 

Prijstechnisch B.V.
Vang 16
4661 TX Halsteren
Nederland
KvK nummer: 61748927
BTW nummer: NL857801740B01
E-mail: klantenservice@prijstechnisch.com