Klant winkelbeoordelingen

Conny

Conny

Datum: 24 juni 2020
  • Shopreview
  • Contact gehad!
    App medewerker was uit de running.

    Autootje langs gebracht en na twee uurtjes weer helemaal in orde gemaakt en ook nog helemaal nagekeken!
    Hele vriendelijke en behulpzame jongelui!

    Vandaar nu wel een goede review.
    Het is weer vergeven!
    Top

Conny

Conny

Datum: 17 juni 2020
  • Shopreview
  • Ik heb een electrische kinderauto gekocht en na 1 dag trilde er een bout uit. Daarover heb ik nog contact gehad.

    De tweede dag bleek de aandrijfmotor van het linkerachterwiel niet meer te werken. Ook hierover heb ik nog contact gehad via de app en dit zou door gegeven worden aan een collega.

    Ik heb vorige week nog twee keer geappt, maar er wordt niet meer gereageerd. Er blijft 1 vinkje staan, dus als ik een naief iemand zou zijn kan ik nog denken, er doet wat op met de telefoon.

    Aangezien ik niet zo naief ben, "vermoed" ik dat ik besodemietert ben!

    Heb net gemaild met mijn klacht, wat denk je? Sorry er is een fout opgetreden, de mail kan niet afgeleverd worden. Verrassend!

    Dus morgen maar eens ff daar aan De Vang 16 langs!

R

R

Datum: 15 juni 2020
  • Shopreview
  • Product niet ontvangen zoals aangegeven volgende werkdag in huis. Geen bericht wanneer we hem wel ontvangen. Geen contact te krijgen met het bedrijf

Roy

Roy

Datum: 2 juni 2020
  • Shopreview
  • Was iets niet in orde met mijn bestelling, helaas geen contact met ze kunnen krijgen. Geen telefoon nummer beschikbaar, Meerdere mails gestuurd maar geen contact. Slechte service!

Hakan

Hakan

Datum: 19 mei 2020
  • Shopreview
  • Ik heb meerdere mails gestuurd maar word niet gereageerd, ik kan ook niet bellen,
    Ik weet niet waar me pakketje is.
    Ik kan het ook niet volgen ......
    ik vind wel dat iemand me tewoord moet staan of is dit een fake site geld weg geen product ?

Donny Hoogenboom

Donny Hoogenboom

Datum: 11 mei 2020
  • Shopreview
  • Verschrikkelijk slechte service! Geen contact mee te krijgen als je problemen hebt. Ik adviseer hier niets te kopen! Als iets defect is , heb ik daar geen problemen mee als men gewoon reageert. Dit doen zei dus niet.

    Ik hoop nog contact met ze te krijgen maar zal hier nooit meer iets kopen!!!

Ms

Ms

Datum: 10 mei 2020
  • Shopreview
  • Schandalig.. je betaald een kentekenbord met naam.. en krijgt gewoon een stickertje dat na 1 dag niet eens meer plakt. Ipv een echt kentekenbord. Niet voor herhaling vatbaar. J

Janmaats

Janmaats

Datum: 23 april 2020
  • Shopreview
  • Erg slecht.
    Word niet gereageerd op emails en producten zijn erg slecht.

    Mijn dochter niet tevreden en krijg geen contact met klantenservice.

Niek van Meegdenburg

Niek van Meegdenburg

Datum: 20 april 2020
  • Shopreview
  • Een auto gehad welke niet verder als een meter rijd buiten op verharde ondergrond. Nog geen alternatief ontvangen. Het product is ondeugdelijk en niet zoals word omschreven. Goedkope zwenkwieltjes aan de voorzijde wat niet word omschreven.

J.J. Wessels

J.J. Wessels

Datum: 10 januari 2020
  • Shopreview
  • Naschrift op mijn vorige beoordeling: na het indienen van een klacht krijg ik gelukkig toch de verzendkosten terug.

1-10 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4