Skelters voor kinderen

Met de skelters van Auto voor Kinderen kan uw kind op een leuke manier uren door over de straten, door de tuin en in het bos crossen. Ons assortiment bestaat uit skelters voor jong, oud, groot en klein. Wij vinden het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en buitenspelen. Onze skelters zijn dan ook van zeer goede kwaliteit, waardoor uw kind jarenlang speelplezier zal beleven. Bent u op zoek naar ander rijdend speelgoed? Bekijk dan ons gehele assortiment.

per pagina

14 producten

per pagina

14 producten

Een meisjes skelter en jongens skelters

Skelters zijn al lang niet meer exclusief jongens speelgoed. Tegenwoordig zijn er ook mooie skelters voor meisjes en varianten voor jongens én meisjes beschikbaar. Ga voor een stoere Ford skelter of een sportieve witte Mercedes skelter. Alle skelters hebben stevige wielen waarmee uw kind stabiel en veilig over alle ondergronden kan rijden. Bovendien zorgen de stoelen op de skelters ervoor dat uw kind stevig en comfortabel zit. Een skelter met verstelbaar zitje gaat jarenlang mee. Op zoek naar extra veiligigheid? Een skelter met vrijloopautomaat is voorzien van trappers welke blijven staan zodra het kind stopt met trappen. Zo worden vervelende ongelukjes eenvoudig voorkomen.

Skelter kopen voor uw kind?

Gaat u voor een skelter waarmee uw kind hard kan racen of toch een variant waarmee hij of zij rustig de buurt kan verkennen? Plaats vandaag nog een bestelling en uw kind kan morgen al buitenspelen met een nieuwe skelter!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.