Skateboards

Het maakt niet uit of uw kind net begint met skateboarden of al een volleerd skateboarder is, bij Auto voor Kinderen vindt u het perfecte skateboard voor uw kind. In ons ruime assortiment vindt u skateboards die geschikt zijn voor kinderen vanaf zes jaar. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en daarom is het van belang dat er bescherming wordt gedragen.

per pagina

6 producten

per pagina

6 producten

Move skateboard

De skateboards van het merk Move zijn niet alleen ideaal voor beginnende skaters, maar ook voor skaters met al meer ervaring. De skateboards zijn gemaakt van hout en hebben een aluminium frame. Deze combinatie maakt dat de boards extra stevig zijn en een lange levensduur hebben. Move skateboards zijn voorzien van PU wielen met een goede elasticiteit, waardoor de wielen de juiste “bounce” geven. Op het deck van de oards zit griptape met een antislip laag, waardoor de skaters een goede grip en meer stabiliteit hebben. Bovendien zijn alle skateboards afgewerkt met een uniek design, waardoor uw kind de show steelt op de skatebaan.

Allerlei soorten kinderskateboards

Skateboarden is een van de leukste manieren om uw kind met veel plezier buiten te laten spelen. Voor jonge kinderen is het daarnaast een goede manier om een stabiel evenwicht te ontwikkelen. Skateboarden is erg sportief en voor iedereen toegankelijk door de boards van Auto voor Kinderen. Skateboards kunnen over het algemeen in drie soorten onderverdeeld worden, namelijk een normaal skateboard, een longboard en penny boards.

Bent u er al over uit welk board het meest geschikt is voor uw kind? Plaats dan vandaag nog een bestelling en uw kind kan morgen al genieten van een nieuw skateboard! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.