Penny boards

Pennyboarden is één van de leukste en meest toegankelijke manieren voor kinderen om buiten te rond te kunnen rijden. Daarnaast draagt het cruisen op een penny board bij aan het ontwikkelen van een stabiel evenwicht. In ons assortiment vindt u penny boards die geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Auto voor Kinderen heeft voor iedereen een penny board die bij hem of haar past. Naast de penny boards, hebben wij ook een ruime keuze aan skateboards en longboards.

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Wat is pennyboarden?

Een penny board lijkt op een skateboard maar zijn kleiner en volledig gemaakt van kunststof. Penny boards staan ook wel bekend als short cruisers. Deze varianten op skateboard hebben, doordat ze gemaakt zijn van plastic, een lichter gewicht, maar zijn wel enorm sterk. Penny boards worden vooral gebruikt om te cruisen en kunnen op blote voeten bereden worden. Daarnaast zijn de boards voorzien van wielen die geschikt zijn voor het beruik op ruwe en vlakke ondergronden en speciaal ontworpen zijn om te cruisen. Doordat penny boards kleiner zijn dan longboards, zijn penny boards eenvoudig mee te nemen.

Het juiste cruiser skateboard

Pennyboarden is niet alleen erg leuk, maar ook goed voor de conditie en balans van kinderen. Door de laagdrempeligheid van de sport en ons ruime aanbod van boards, is pennyboarden voor iedereen zeer toegankelijk. Penny boards zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ontworpen om de structuur van het deck, ofwel de bovenkant van het board, niet alleen sterkte, maar ook een unieke flexibiliteit mee te geven.

Het mooiste penny board bij Auto voor Kinderen

Kan uw kind niet wachten om rond te rijden op een penny board? Of wilt u zelf genieten van het ultieme vrijheidsgevoel tijdens het cruisen? Bestel dan vandaat nog uw favoriete penny board en uw bestelling wordt morgen al geleverd! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.