Mercedes loopauto's

Junior chauffeurs zullen genieten van de opwinding tijdens het rijden terwijl ze door de bochten glijden met de fluisterstille loopauto's van Autovoorkinderen.nl. Terwijl ze snel schakelen, kunnen minidrivers het stuur gebruiken van de loopauto's om hun motoren te laten draaien. U kunt ook kiezen voor een Mercedes GLS63 loopauto dit model geeft namelijk de mogelijkheid om de loopauto op afstand te besturen of uw kind zelf te laten rijden. Deze Mercedes loopauto's zullen zeker de aandacht trekken tijdens lange wandelingen door de wijk of het park.

per pagina

10 producten

  1. Mercedes GL63 loopauto zwart prijstechnisch autovoorkinderen autosvoorkinderen
    Mercedes loopauto GL63 zwart
    Speciale Price € 78,25 € 64,67 Normale Price € 84,00
     Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

10 producten

Mercedes loopauto

Eenvoudig en snel een loopauto Mercedes online bestellen? Dankzij deze look-a-like modellen kan jouw kind op een Mercedes loopauto rond racen. Op deze pagina vindt u het overzicht en kan u uw favoriete uitvoering kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Mercedes loopauto G-klasse met zes wielen wit.