Elektrische steps

Bij Auto voor Kinderen hebben wij niet alleen elektrische auto’s in het assortiment, maar gaan wij mee met de moderne technologie en bieden wij ook vele elektrische steps aan. Naast elektrische steps voor volwassenen, hebben wij ook elektrische steps die geschikt zijn voor kinderen. Benieuwd naar al het andere speelgoed in ons ruime assortiment? Bekijk dan de gehele collectie rijdend speelgoed.

per pagina

17 producten

per pagina

17 producten

De ideale step: elektrisch

Wie is er niet opgegroeid met steppen? We gaan met z’n allen met de technologische ontwikkelingen mee en zo ook de step. Tegenwoordig kennen we namelijk naast de traditionele step ook de elektrische step. Een elektrische step is ideaal wanneer je afstanden moet overbruggen die net te lang zijn om te lopen. Deze steps zijn licht in gewicht en vaak opvouwbaar, waardoor je step gemakkelijk mee kunt nemen. De elektrische steps voor volwassenen kunnen een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur behalen.

Elektrische step voor kinderen

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen veel plezier beleven met een elektrische step. In tegenstelling tot de varianten voor volwassenen, gaan de elektrische kindersteps maximaal 10 kilometer per uur. Kies voor een Globber elektrische step E-motion voor extra stabiliteit. Deze step heeft namelijk vier wielen, waardoor uw kind zich stabiel voort kan bewegen.

Een elektrische step kopen?

Bij Auto voor Kinderen hebben wij de missie om buitenspelen te stimuleren. Kinderen brengen naar onze smaak veel te veel tijd op verschillende schermen door, en we voelden de noodzaak om er iets aan te doen. Elektrische steps zijn het perfecte speelgoed om buiten veel tijd mee door te brengen.

Bent u er al over van uit welke step u uw kind gaat verblijden? Of bent u zelf enthousiast geworden van onze hoogwaardige elektrische steps? Bestel dan vandaag nog uw favoriete exemplaar en u kunt uw kind morgen al verrassen!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dag gerust contact met ons op.