Retourneren

U kunt bij Autovoorkinderen.nl 14 dagen na ontvangst een artikel retour sturen zonder opgaaf van redenen, wij maken daar geen probleem van! Het artikel moet wel aan een aantal eisen voldoen zodat wij dit correct kunnen afhandelen. Het artikel mag niet gebruikt zijn en in het geval van een kinderauto mag deze niet gemonteerd zijn geweest. Als een elektrische kinderauto gemonteerd is geweest zijn er altijd gebruikersporen en dan kunnen wij deze niet terugnemen. Als de originele verpakking niet meer aanwezig is dan storten wij 75% van het originele aankoopbedrag terug.

Retourprocedure

U kunt uw product mits deze voldoet aan bovenstaande voorwaarden retourneren naar ons retouradres: Prijstechnisch BV, Vang 16, 4661 TX in Halsteren. De kosten voor het retoursturen van een artikel is voor de rekening van de klant, de kosten die gemaakt zijn om het artikel te verzenden nemen wij voor onze rekening. Op deze manier verdelen wij de kosten op een eerlijke manier. Let op: zorg dat het duidelijk is dat de bestelling van u afkomstig is door middel van ons retourformulier bij te voegen zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is.

Aankoopbedrag terugstorten

Na controle van de retour gestuurde producten storten wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

Heeft u nog een vraag?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn bereikbaar via de livechat op de website of via e-mail: klantenservice@autovoorkinderen.nl.