Volkswagen kinderauto's

Bij Autovoorkinderen.nl hebben wij een ruim assortiment kinderauto's op accu waaronder de licentie auto's van Volkswagen. Deze accu auto's zijn voorzien van geweldige details zoals echt werkende koplampen en openklappende deuren. Wij hebben o.a. de Golf GTI in verschillende kleuren zoals: zwart, wit en roze. De auto's zijn voorzien van een veiligheidsgordel en standaard uitgerust met een afstandsbediening zodat u deze zelf ook kunt besturen mocht uw zoon of dochter daar nog niet aan toe zijn.

Volkswagen kinderauto's

Van hoog naar laag sorteren
 1. VW kinderauto Dune Beetle 12v roze

  Dit is een supergave elektrische kinderauto met echt werkende verlichting en openslaande deuren. Deze Beetle accu auto is geschikt voor kinderen vanaf één tot en met zes jaar. Daarbij heeft ook deze Mercedes kinderauto een soft start systeem. Dit laatste is één van de veiligheidsnormen. Verder zit er ook een veiligheidsgordel in en de vering is erg sterk.

  Lees meer
  € 209,00
  € 172,73 excl. BTW
  Neem contact met ons op voor de leverdatum

Van hoog naar laag sorteren

Volkswagen kinderauto's kopen bij AutoVoorKinderen.nl

Bij AutoVoorKinderen.nl leveren wij vanuit onze eigen voorraad, hierdoor kunnen wij snel leveren! Als u in de webshop op een werkdag voor 19:00 besteld heeft u uw elektrische kinderauto de volgende werkdag in huis! (ook in België).