Range Rover kinderauto's

Bij Autovoorkinderen.nl vindt u diverse elektrische kinderauto's met licentie van Land Rover waaronder de modellen van Range Rover zoals de allernieuwste Evoque cabriolet. Onze accu auto's zijn voorzien van de hedendaagse veiligheidseisen zoals een "soft start" systeem waardoor de snelheid wordt opgebouwd en een veiligheidsgordel. Ook zijn de Range Rover modellen standaard uitgerust met afstandsbediening zodat u zelf ook de kinderauto kunt besturen mocht uw kind daar nog niet aan toe zijn.

Range Rover kinderauto's

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kijana Rover kinderauto wit

  Deze witte Kijana elektrische kinderauto beschikt over instelbare snelheden en er wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd zodat u zelf ook de auto kunt besturen mocht uw kind daar nog niet aan toe zijn.

  Lees meer

  Normale prijs: € 299,00

  Special Price € 289,00

  € 238,84 excl. BTW
  Vóór 15:30 uur besteld, de volgende dag in huis!

 2. Range rover 2 zits wit

  De Range Rover kinderauto is uitgerust met heel handige opties zoals een mp3 speler, startknop, heupgordel en diverse geluiden. De kinderauto beschikt over robuuste rubberen wielen en een lederen stoel. 

  Lees meer
  € 399,00
  € 329,75 excl. BTW
  Vóór 15:30 uur besteld, de volgende dag in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Range Rover kinderauto's kopen bij AutoVoorKinderen.nl

Bij AutoVoorKinderen.nl leveren wij vanuit onze eigen voorraad, hierdoor kunnen wij snel leveren! Als u in de webshop op een werkdag voor 15:30 besteld heeft u uw elektrische kinderauto de volgende werkdag in huis! (ook in België).