Bentley kinderauto's

Gratis gepersonaliseerd nummerbord

  Volg ons op facebook!

Volg ons op youtube!

  Bekijk ons blog!

per pagina

2 producten

  1. Bentley Continental kinderauto zwart voorkant logo grill koplampen
    Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
  2. Bentley Continental kinderauto wit koplampen zijspiegels
    Bentley kinderauto Continental wit
    € 189,00 € 156,20
    Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

2 producten

Bentley is een van de meest geliefde merken en autofabrikant van Groot-Brittannië. Nu kan uw kind zijn of haar eigen Bentley bezitten met ons assortiment van gelicentieerde Bentley elektrische kinderauto's voor kinderen met officiële styling van het luxe automerk. Deze officiële Bentley kinderauto's op accu's worden compleet geleverd met realistische badges, lichtmetalen velgen en de nieuwste kinderauto technologie, waaronder mp3-luidsprekersystemen, werkende verlichting en geluiden en ouderlijke afstandsbedieningen. 

Onze missie

Bij Autovoorkinderen.nl hebben we een missie om zowel binnen als buiten spelen te stimuleren. Kinderen brengen naar onze smaak veel te veel tijd op verschillende schermen door, en we voelden de noodzaak om er iets aan te doen.

Veiligheid elektrische bentley accu auto
Al onze elektrische kinderauto's worden geleverd met veiligheidsgordels en een ouderlijke afstandsbediening, zodat u het op elk moment kunt overnemen. Wat we het leukst vinden aan deze auto's, is het feit dat ze veilig zijn en dat uw kinderen zich kunnen vermaken zonder dat ze te ver afdwalen. Er zijn verschillende voordelen die u misschien nooit had gedacht, zoals uw kinderen die een gevoel van richting ontwikkelen, snelheid beheren en hun reflexen vergroten.