Jeep kinderauto's

Wij hebben verschillende stoere kinderjeeps op voorraad in diverse kleuren zoals bijvoorbeeld deze Jeep in camouflagekleuren of een stoere jeep in het legergroen. Deze elektrische kinderauto's zijn allemaal voorzien van een afstandsbediening zodat u de kinderauto ook zelf kunt besturen mocht uw kind daar nog niet aan toe zijn. Ook vindt u de grootste kinderauto op de markt geschikt voor 2 personen in onze webshop. 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Deze 1,5 persoons Jeep kinderauto bevat een 12 Volt accu. Daarnaast heeft deze jeep kinderauto ook een afstandsbediening. Hiermee kunt u als ouder, vriend of kennis de auto besturen. Dit kan heel handig zijn als uw jonge avonturier nog iets te jong is om zelf de auto te besturen. Dit is wel zo veilig.

  Lees meer

  Normale prijs: € 199,00

  Special Price € 189,00

  € 156,20 excl. BTW
  Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag in huis!

 2. Deze 1,5 persoons Jeep kinderauto bevat een 12 Volt accu. Daarnaast heeft deze jeep kinderauto ook een afstandsbediening. Hiermee kunt u als ouder, vriend of kennis de auto besturen. Dit kan heel handig zijn als uw jonge avonturier nog iets te jong is om zelf de auto te besturen. Dit is wel zo veilig.

  Lees meer

  Normale prijs: € 199,00

  Special Price € 189,00

  € 156,20 excl. BTW
  Uitverkocht 2-3 weken

 3. Deze Jeep kinderauto 6V is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Verder is deze elektrische kinderauto voorzien van een handige afstandbediening, maar het kind kan ook zelf rijden.

  Lees meer

  Normale prijs: € 99,00

  Special Price € 85,00

  € 70,25 excl. BTW
  Uitverkocht 2-3 weken

Van hoog naar laag sorteren

Jeep kinderauto's kopen bij AutoVoorKinderen.nl

Bij AutoVoorKinderen.nl leveren wij vanuit onze eigen voorraad, hierdoor kunnen wij snel leveren! Als u in de webshop op een werkdag voor 14:00 besteld heeft u uw elektrische kinderauto de volgende werkdag in huis! (ook in België).