Instructievideo's

Het monteren van een elektrische kinderauto is niet erg ingewikkeld, de accuauto wordt al voor ongeveer zeventig procent voorgemonteerd door ons geleverd. Er is voor het monteren geen technische kennis nodig, het monteren van een kinderauto neemt maximaal veertig minuten in beslag.In de verpakking van de accuauto vindt u tevens een handleiding. Er hoeven geen draden te worden getrokken, dit is allemaal al doorgetrokken en hoeft alleen in elkaar geklikt te worden. De meeste losse onderdelen zoals bijvoorbeeld spiegels en de voorruit hoeven niet geschroefd te worden, deze worden bevestigd via een kliksysteem. De bestuurderstoel, wielen en het stuurwiel moeten wel via de meegeleverde schroeven vastgeschroefd worden. Wij raden aan om de schroeven niet met een krachtige boormachine te bevestigen maar gewoon handmatig met een kruisschroevendraaier, als er namelijk teveel kracht wordt uitgeoefend kunt u uw elektrische kinderauto beschadigen. Alle benodige onderdelen worden met de accuauto meegeleverd het enige dat u qua gereedschap nodig heeft is een schroevendraaier en een tang.

Gebruik van de MP3 speler

In de meeste van onze elektrische kinderauto's zit een mogelijkheid tot het aansluiten van MP3 speler. Bij de handleiding vindt u een witte of zwarte kabel die u in de hoofdtelefoon uitgang van uw mobiel of mp3 speler moet aansluiten. De andere zijde van deze kabel dient in de mp3 ingang van de kinderauto gestopt worden, deze vindt u op het dashboard van uw auto. Nu hoeft u alleen nog het gewenste muziekje in uw telefoon of mp3 speler te selecteren en af te spelen. Zorg dat het contact van uw accuauto ingeschakeld staat en zet het volume harder.

Gebruik van de afstandsbediening

Bij iedere elektrische kinderauto bij autovoorkinderen.nl wordt een afstandsbediening geleverd. Door middel van deze afstandsbediening kunt u uw kinderauto besturen waneer uw zoon of dochter daar nog niet aan toe is. Elke elektrische kinderauto is ook zelfstandig te besturen door uw kind door middel van het stuur en gaspedaal. De afstandsbediening werkt gemakkelijk en snel, hieronder ziet u korte video waarbij wij laten zien hoe u de afstandsbedienig van de accuauto aansluit en gebruikt. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hier vindt u enkele instructievideo's over onze elektrische kinderauto's en elektrische kindermotors. De video's gaan over het verbinden van de afstandsbediening, de mp3-speler en het monteren van de kinderauto. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u ons een mail sturen via het volgende e-mailadres: info@autovoorkinderen.nl