Volkswagen Golf GTI kinderauto zwart

Niet op voorraad

Elektrische kinderauto met licentie geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Bij deze Golf GTI accu auto wordt standaard een afstandsbediening geleverd zodat u hem ook zelf kunt besturen mocht uw zoon of dochter daar nog niet aan toe zijn.

Lees meer

Normale prijs: € 269,00

Special Price € 237,00

€ 195,87 excl. BTW
Levertijd 2-3 wekend

 • Alle artikelen uit eigen voorraad
 • Gratis bezorgd in NL en BE
 • Gratis kinderrijbewijs 
Beschrijving Meer informatie

Volkswagen kinderauto Golf GTI zwart

Deze zwarte Golf GTI kinderauto is gemaakt is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot  6 jaar. Gespoten in een prachtige metallic witte lak en gemaakt onder licentie van Volkswagen zodat deze auto exact op het origineel lijkt! De auto is er ook in de kleuren wit en roze.

Eigenschappen van deze Golf kinderauto GTI zwart

Deze Volkswagen kinderauto beschikt over 3 instelbare snelheden. De bestuurderstoel is voorzien van stof met prachtge accenten die deze elektrische kinderauto een extra luxe tint geeft . Dankzij de schakelpook kan de Golf GTI kinderauto zowel voor als achteruit rijden. Het dashboard is voorzien van verlichting en een mooie digitale meter. Deze  elektrische kinderauto is uitgerust met echt werkende verlichting en een multifunctioneel stuurwiel waarmee verschillende muziekjes mee afgespeeld kunnen worden.

Veiligheid van deze Golft GTI kinderauto

Wij leveren alleen auto's die aan de veiligheidsnormen voldoen, deze elektrische kinderauto is daarom ook voorzien van een veiligheidsgordel en zeer stevige vering. Deze kinderauto is voorzien van soft start, dit betekend dat de auto langzaam weg rijdt om te voorkomen dat het kind een 'schok' krijgt bij het wegrijden.

Afstandsbediening van deze Golf GTI kinderauto

Ouders kunnen de auto dankzij de afstandsbediening zelf laten rijden, stoppen en links en rechts sturen.Deze accuauto is ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar vooruit en achteruit geschakeld kan worden.

Extra sterke accu

Wij zien graag tevreden klanten, daarom kiezen wij ervoor om onze elektrische kinderauto's standaard te leveren met een extra sterke accu die de kinderauto van meer kracht voorziet en langer meegaat. Wij kiezen ervoor om gebruik van deze accu's te maken uit ervaring, veel aanbieders kiezen voor een goedkopere accu maar daardoor zult u deze sneller moeten vervangen!

Monteren van onze elektrische kinderauto's

Wanneer u een accu auto van ons ontvangt is deze kinderauto al voor ongeveer zeventig procent voorgemonteerd. U hoeft echt geen professional te zijn om de kinderauto af te monteren. Bij het pakket vindt u tevens een handleiding waardoor u in een paar simpele stappen de auto monteert. Denk hierbij aan het monteren van zaken zoals het stuur en de wielen, u hoeft geen kabels te trekken of dergelijke kennis te hebben. U hoeft qua elektronica alleen de stekker in het "contact" te stoppen.

Rijden over een zachte ondergrond

Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de accu auto's over een verharde ondergrond te rijden. Onze kinderauto's kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.

Specificaties
Kleur Zwart
Merk Volkswagen
Zitplaatsen 1 Zitplaats
Aanbevolen leeftijd 1 - 6 Jaar
Accu 12V 7ah
Afmetingen LBH 110cm x 74cm x 54cm
Incl. afstandsbediening Ja
Maximum draaggewicht 30 kg
Extra media TFT, muziekjes
Garantie auto 12 Maanden
Garantie accu 6 Maanden
Incl. gordel Ja
Materiaal banden Volledig rubber
Metallic Ja
Motor 2x 12V 2x 35 watt
Incl. mp3 aansluting Nee
Openslaande deuren Ja
Incl. oplader Ja
Incl. radio Ja
Soort rem Automatisch na gas los te laten
Incl. SD card Ja
Maximum snelheid 5 km/h
Soft start Ja
Soort afstandsbediening 2.4ghz soft start
Soort verlichting Koplampen en achterlicht
Start wijze Startknop
Incl. touchscreen Nee
Incl. vering voor/achter Ja
Voltagemeter Ja
 • Inclusief extra sterke accu
 • Inclusief oplader
 • Gratis nummerbord
 • Gratis rijbewijs
 • Rijdt minder hard over onverharde ondergrond
Beoordelingen van onze klanten
86.666666666667 0 100
11-01-2018 door Maud Trotse zoon Mijn zoon is helemaal blij met zijn auto, want nu kan hij in de zelfde auto rijden als zijn papa. Veder ziet de auto bijna als een echte er uit (alleen natuurlijk wat kleiner) en kan mijn zoon er best lang mee rond rijden, maar dat komt natuurlijk door zijn extra sterke accu.
  Pluspunten
 • Kwaliteit
 • Lijkt net echt
  Verbeterpunten
Beoordeling schrijven

Hoe waardeer jij dit product?

  1 2 3 4 5
Prijs
Gebruiksgemak
Kwaliteit