Volkswagen kinderauto's

Volkswagen is altijd een teken van Duitse techniek geweest. Volkswagen heeft alles gemaakt, van kleine stadsauto's tot sportwagens met krachtige motors, luxe cruisers en jeeps. Maar de echte klassieker kan er maar één zijn: de Volkswagen Kever. Zijn iconische vorm heeft de tand des tijds doorstaan en de nieuwste vorm is een gave maatstaf voor een funky auto-ontwerp. Bekijk ons ruime aanbod van Volkswagen kinderauto's, inclusief de nieuwste Volkswagen Beetle elektrische kinderauto. Bent u op zoek naar een robuustere auto? Bekijk dan eens ons assortiment elektrische Jeeps!

Huidige filters
  1. Kleur
  2. Rood
  3. Aanbevolen leeftijd
  4. 3-6 jaar
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Elektrische kinderauto: Volkswagen

Bij Auto voor Kinderen hebben wij een ruim assortiment elektrische kinderauto's, waaronder de licentie auto's van Volkswagen. Deze elektrische kinderauto's zijn geschikt voor kinderen tot 6 jaar en voorzien van authentieke details, zoals echt werkende koplampen en openklappende deuren. Daarnaast zijn de Volkswagen elektrische kinderauto's voorzien van een veiligheidsgordel en een afstandsbediening, waardoor u zelf de auto kunt besturen.

Een betrouwbare kinderauto: Volkswagen 

Wilt u ook graag samen met uw kinderen meer tijd buiten doorbrengen en het buitenspelen stimuleren? Plaats dan vandaag nog uw bestelling en verras uw kind morgen al met een nieuwe Volkswagen elektrische kinderauto!

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.