Bentley kinderauto's

Wij hebben een breed assortiment aan elektrische kinderauto's, waaronder ook Bentley kinderauto's. Bentley is een van de meest geliefde Britse merken en autofabrikanten. De officiële elektrische kinderauto's van Bentley worden compleet geleverd met officiële styling, zoals realistische badges en lichtmetalen velgen. Daarnaast zijn alle elektrische Bentley kinderauto’s voorzien van de nieuwste technologieën voor kinderauto's, waaronder mp3-luidsprekersystemen, werkende verlichting en geluiden. Bent u op zoek naar een veilige elektrische kinderauto, zonder dat uw kinderen te ver af kunnen dwalen? Dan is een elektrische Bentley kinderauto de juiste keuze.

Huidige filters
  1. Aanbevolen leeftijd
  2. 3-6 jaar
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Elektrische kinderauto: Bentley 

Bentley is een van de meest geliefde merken en autofabrikant van Groot-Brittannië. Door ons ruime assortiment elektrische Bentley kinderauto’s is er voor ieder kind een passende variant van dit luxe automerk. Al onze Bentley kinderauto’s zijn voorzien van een licentie en de officiële Bentley styling. Daarnaast worden deze auto’s compleet geleverd met realistische badges, lichtmetalen velgen en de nieuwste Bentley elektrische kinderauto technologie.

Bovendien worden de elektrische Bentley kinderauto’s geleverd met veiligheidsgordels en afstandsbediening, zodat u op elk gewenst moment de besturing over kan nemen. De afstandsbediening maakt het daarnaast ook mogelijk dat u de snelheid van de auto kunt bepalen.

De mooiste bestuurbare kinderauto: Bentley

Wilt u ook het richtingsgevoel, snelheidsbeheersing en de reflexen van uw kind stimuleren? Bestel dan vandaag nog een elektrische Bentley kinderauto en verras uw kind morgen al met een nieuwe auto! Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem dan gerust contact met ons op per mail, telefoon of via de support-knop.