Bekijk alle kinderauto's

U vindt bij ons in de webshop diverse elektrische kinderauto's met licentie van verschillende topmerken zoals: Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen etc. Wij hebben auto's op accu voor kinderen in de leeftijd van één tot zes jaar. In de meeste gevallen wordt er bij een  elektrische kinderauto een afstandsbediening geleverd waardoor u de auto ook zelf kunt besturen mocht uw zoon of dochter daar nog niet aan toe zijn. De elektrische kinderauto's in de webshop zijn op voorraad en voor 14:00 besteld = de volgende werkdag in huis!

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze zwarte Porsche 918 Spyder beschikt over 2 motoren en kan daardoor ook op gras en ongelijke ondergronden rijden. Daarnaast maakt deze Porsche kinderauto een stoer startgeluid, wanneer u de auto aanzet. De kinderauto heeft tevens diverse leuke muziekjes en een volumeknop om de muziekjes harder en zachter te zetten.

    Lees meer
    € 339,00
    € 280,17 excl. BTW
    Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Kindervoertuigen kopen bij AutoVoorKinderen.nl

Bij AutoVoorKinderen.nl leveren wij vanuit onze eigen voorraad, hierdoor kunnen wij snel leveren! Als u in de webshop op een werkdag voor 14:00 besteld heeft u uw elektrische kinderauto of elektrische kindermotor de volgende werkdag in huis! (ook in België).