Blog

 • Kinderauto of kindermotor ontvangen, wat nu?

  18 juni 2021
  Door Auto Voor Kinderen

  In deze video leggen wij uit wat u moet doen als u uw pakket heeft ontvangen!

  Lees verder
 • !!BELANGRIJK!! De eerste dingen die u moet doen wanneer u een pakket ontvangt! Een op maat gemaakte to-do-lijst om fouten te voorkomen.

  5 maart 2021
  Door Océane

  Hier is een lijst met dingen die u moet doen wanneer u uw product ontvangt. Dit voorkomt dat u buiten het retourbeleid komt te staan ​​als uw product defect is enz. In deze volgorde:

  Lees verder
 • Stoere elektrische kinderauto

  5 november 2020
  Door Joep

  Ieder kind wilt graag nét zo'n mooie en stoere auto als papa. Op deze blog vindt u alles wat u maar hoeft te weten over onze elektrische kinderauto's. Houdt uw kind meer van de stoere sportiviteit van een Audi, of toch meer van de klasse en uitstraling van een Mercedes? Bekijk gerust deze blog!

  Lees verder
 • Een elektrische auto voor uw kind

  5 november 2020
  Door Mitchel

  Een kinderauto is, durf ik wel te beweren, de droom van vele kinderen en in deze blog vertel ik je alles over de elektrische kinderauto's! Wat moet u weten? Wat moet u kiezen? En wat zodra die geleverd is? Bekijk de blog en lees er alles over!

  Lees verder
 • Elektrische kinderauto's

  27 oktober 2020
  Door Wouter

  Ieder kind droomt ervan om ooit in een gave auto te gaan rijden. Bij ons kunt u die droom nu al uit laten komen! De elektrische kinderauto's die wij aanbieden zijn geweldig voor uw kind. Bekijk deze blog als u meer informatie wilt over onze elektrische kinderauto's!

  Lees verder
 • Zoek de beste loopauto voor uw kind

  23 oktober 2020
  Door Frederik

  Het favoriete kinderspeelgoed van veel papa's: een loopauto! Het is natuurlijk superleuk als jullie kleine rondscheurt in een loopautovariant van papa’s auto (of die hij ooit hoopt te rijden...). Bovendien is het een hulpmiddel bij het leren lopen van je kindje. Wat moet je weten als je een loopauto voor je baby aanschaft?

  Lees verder
 • Verschillende soorten kinderauto's

  20 oktober 2020
  Door Chimène

  Een elektrische auto voor uw kind? Wie wil dat nou niet? Tegenwoordig zijn de elektrische auto's voor kinderen gigantisch populair, dit komt doordat elektrische auto's kind over de hele wereld steeds meer voor komen. In deze blog vertel ik u alle weetjes over de elektrische auto voor uw kind!

  Lees verder
 • Elektrische kinderscooter Vespa met zijspan

  16 oktober 2020
  Door Frederik

  Prachtige Vespa kinderscooter met zijspan met een krachtige 12v accu en geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar. De scooter voor kinderen heeft vele mooie details en bovendien een rijke standaarduitrusting zoals een sd card slot en een USB poort.

  Lees verder
 • Onze nieuwe kinderfietsen!

  2 oktober 2020
  Door Frederik

  Bij Autovoorkinderen.nl verkopen wij meer dan alleen kinderauto's op accu, wij hebben ook een grote collectie loopfietsen op voorraad.

  Lees verder
 • Hoe het juiste reserveonderdeel kiezen?

  2 oktober 2020
  Door Quincy

  Reserveonderelen zijn altijd handig om standaard in huis te hebben. Mocht er iets onverwachts kapot gaan aan het kindervoertuig, dan kan het direct vervangen worden. 

  Lees verder