Showroom

foto

Autovoorkinderen.nl bied u een groot assortiment aan verschillende elektrische voertuigen en loopauto’s.

Kom gezellig langs om een kijkje nemen in onze prachtige nieuwe showroom
 
In onze showroom hebben wij zowel splinternieuwe als tweedehands voertuigen staan. De keuze in ons assortiment is echt reuze. We bieden u de leukste quads, scooters, licentie auto's, loopauto's en nog veel meer. We hebben veel verschillende licentie merken in ons assortiment zoals MercedesFerrariLamborghiniFordVespa, AudiJeepBugattiBMW, Volvo en natuurlijk Land Rover. Dit is slechts een kleine greep topmerken uit de vele populaire accu auto's die autovoorkinderen.nl op voorraad heeft.
 
We leveren al onze voertuigen uit onze eigen voorraad in ons nieuwe pand aan de Vang 16 in Halsteren. 
 
Als u onze showroom bezoekt kunt u op uw gemak rondkijken en kan uw kindje eventueel een testritje maken in 1 van onze showroom modellen. Net als papa en mama vinden namelijk ook de kleintjes het leuk om eerst even een testritje te maken in hun toekomstige bolide.
 
Als 1 van de vele elektrische kinderauto's in de smaak valt kunt u onder het genot van een kopje koffie plaatsnemen in onze wachtruimte en zorgen wij voor de rest. U kunt de auto in de doos mee naar huis nemen en zelf monteren of wij kunnen de auto voor u monteren en testen terwijl u wacht.
 
Onze openingstijden:
 
Maandag t/m Vrijdag Alleen op afspraak, Stuur een e-mail naar klantenservice@prijstechnisch.com.
Zaterdag en Zondag  Gesloten