Jacuzzi & accessoires

Bij Auto voor Kinderen willen wij het buitenspelen van kinderen stimuleren, maar denken wij ook aan de ouders. De ultieme manier om na een lange dag te kunnen ontspannen, is in een jacuzzi. In ons ruime assortiment vindt u verschillende modellen opblaasbare spa’s, met elk een uniek aantal massagestralen. Bekijk ons gehele assortiment jacuzzi’s en accessoires, voor de zachtste hoofdkussens en handige bekerhouders om extra van uw hottub te kunnen genieten.

per pagina

18 producten

  1. Bestway Tahiti AirJet
    Bestway Tahiti AirJet
    Speciale Price € 569,00 € 470,25 Normale Price € 739,00
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

18 producten

De ideale jacuzzi: opblaasbaar

Bent u op zoek om uw tuin een spectaculaire upgrade te geven? Ga dan voor een opblaasbare spa. Deze spa’s zijn niet alleen stevig, ontspannend en functioneel, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Daarnaast kunt u door het warme water met een maximale temperatuur van 40 graden het hele jaar door genieten van een ontspannende bubbelsessie. De bubbeljets werken op basis van warme lucht, waardoor het water niet afkoelt tijdens het bubbelen. Bovendien zijn deze hottubs gemakkelijk in onderhoud en met de vele accessoires helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen.

Een jacuzzi filter voor schoon water

Om lang te kunnen genieten van uw opblaasbare spa is een filter onmisbaar. Het water een spa is gemiddeld 38 graden, wat de ideale temperatuur is voor bacteriën. Het is daarom van belang dat het vuil wat in het water terecht komt er ook weer uit het water gehaald wordt. Een filter wordt in de pomp geplaatst en filtert al het vuil en bacteriën uit het water. Zo blijft het water schoon en hoeft u het water minder vaak te vervangen. Filters horen elke twee à drie maanden vervangen te worden. Wanneer de filter tussendoor schoongemaakt wordt, kan deze nog één à twee maanden langer meegaan.

De beste opblaasbare hottub bij Auto voor Kinderen

Bent u er al over uit welke opblaasbare hottub het mooist bij u in de tuin staat? Bestel dan vandaag nog uw favoriete exemplaar met bijbehorende accessoires en u kunt morgen al heerlijk ontspannen!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.